хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Часопис Перемоги

  • 03.02.23, 17:33
Накрила, але є нюансumnik Хіба шо від наркокартелей. Бо за гроші наші відмиють все шо треба
Потрібно "накривати", поки війна. Хто потім там розбереться!

Їрмак (Татаров) дуже розлютились, що вилізла правда про Рєзнікова і Лієва. І вирішили показати, хто тут влада. Фактично, вони узурпували всі силові структури (окрім ЗСУ), і навіть сферу культури та ЗМІ. Можуть створювати свою окрему реальність, де вони герої. А не злочинці





Оце перебили скандал з яйцями. Коля Тищенко отдихає. І ніхто ж вже не скаже, що не борюця з корупцією. Молодець прадюсер Їрмак, хароше шоу
Ще й віджимає бізнес у Столара під приводом, що той співпрацював з Медведчуком, якого сам Їрмак і відпустив. Геній!


Щось не схожий затриманий на ділка, що крутить мільйонами. Подивіться тільки на ці дешманські самопальні двері оббиті кожзамом. Призначили стрілочників? "ДБР в ході спільної операції з СБУ затримало підприємців, які продавали нашим військовим яйця по 17 грн\шт"

Три роки сьогодні гаслу ОПГ зєлєнскава "тут можна харашо прібарахлітся"

Ранкова руханка


Резніков "анонсував" реформу системи харчування ЗСУ. "Анонсував", блд! А нашо ви, тварі, її ламали?

Сергій Садчиков "Перше підняття українського прапору у Бахмуті 1917 рік". Тепер ви розумієте чому Бахмут для них символічний.
..



Люди ви найкращі! Міняли стовпи дерев'яні на залізобетонні, у стовпі було дупло, ось що вони зробили

5

Коментарі

14.02.23, 10:10

Саме більше дратує тещо воно (зє гівно) перділо з какалу г+г півтора роки назат, що вищіх владних кабінетах побороли корупцію, так воно видно як побороли, куда не копни повсюду п@здьош на@оби і рванина всього державного, Янукович просто даже не нервово куре він просто блікне тещо ці малосроскі ви@лядки в оп роблять. Мразі!

Хочу бути об'єктивним до нашої сради в оп і вру і чесним тільку одну придвиборну обісранку виконали, це до влади зє не привів жодних кумів він привів регіоналів, малосросів, ворів, пи@унів.

    24.02.23, 11:29

      34.02.23, 17:53Відповідь на 1 від ПорохоБот