хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

не все так однозначно

  • 21.01.23, 20:45

Когда японцы познакомились с европейским кинематографом, многое из происходящего на экране, было им совершенно непонятно. Все было другим — мимика, жесты, мотивы героев. Например, если у европейцев проявлением любовной страсти были объятия, то у японцев о взаимных чувствах свидетельствовало стыдливое отворачивание друг от друга. И в кино появились специальные комментаторы — бэнси (говоруны). Их задачей было объяснить зрителю, что именно происходит на экране.

Бэнси работали еще и цензорами — нельзя было допустить нарушение норм морали или принижение роли императора. И очень часто бэнси несли всякую отсебятину, меняя сюжет картины по собственному усмотрению.

Все российские пропагандисты — это бэнси, объясняющие телезрителю, что происходит в мире. Ляпнет царь очередную глупость — они переводят, что это мудрость и Россия опять всех переиграла.

Почему Россия напала на Украину? А это мы опередили агрессоров на несколько часов. Сейчас мы вам покажем, откуда готовилось нападение.

Фашисты хотели заморозить Ленинград, оставив его без тепла и света. Россия хочет заморозить Украину, оставив ее без тепла и света. В чем разница? Вы не понимаете, мы же один народ… и прочая кучера головного мозга.
p.s.
Если вы смотрите российское телевидение, говоря себе что-то типа: я хочу узнать обе точки зрения, на меня пропаганда не действует, я мыслю критически и сам могу делать выводы, то вы обманываете себя. Пропаганда не может не действовать. Она как радиация — медленно убивает вас.

Христо Грозев рассказывал, что он как-то приехал в Россию и попробовал для интереса одну неделю посмотреть российское телевидение. И даже он через несколько дней начал ловить себя на мысли — а может не все так однозначно? Но ведь у России тоже могут быть свои интересы? Ну не могут же все в Кремле сойти с ума?

Вот за это российским бэнси и платят такие безумные деньги
6

Коментарі

122.01.23, 08:16

На мене московитська пропаганда подіяла в протилежному напрямку.Всі ці нескінченні істерики,пропаганда війни,ненависті між народами,культ Хуйла,зізнання в планах нападу на Грузію ще до самого нападу..........

    222.01.23, 10:01

    Треба звернутися до Німеччини(часів гитлера) , як там пропаганда повністю зазомбувавала населення, а ведь серед них було богато розумних німців і все одно пропаганда зробила своє... Дайте мені доступ до С.М.І.,і я любий народ перетворю на стадо свіней. (Іозеф Гебельс) Пропаганда це отрута ,яка потихесеньку робе своє діло, даже там, де людина думає що має імунітет до неї... Єдиний марахфон перетворив зрадника і никчему на хероя і сучасного ленина...- ось результат пропаганди.

      322.01.23, 14:09Відповідь на 1 від Віктор Русин

      Просто не знашли до вашого мозку правельну музичну нотку при якій ви би за співли і за танцювали!
      А якщо всетаки ваш мозок впирається такому грубому пердіню, то при фізичному переконаню повірте ви засвистіли так ...!
      Коли диветися мацкальські тв, викликає у вас якісь емоції (негативні)?

        422.01.23, 14:38Відповідь на 1 від Віктор Русин

        Так я за радекальне відімкнення чи заборону сруского тв! Але є винятки з правел. Ці винятки не стосується вкраїнчиків і подібні такій катигорії думайте чи бУмайте
        Я не скажу щоби не дивлюся ці помийки, мою гріх! Зрідка заходжу. Це тільки для того щоби про моніторити ворога і що далі мені робити. Що мені потрібно трансляцію для оточуючи мене людей, бо 90% населення воно жує що насирають з срашких тв чи фарафону зє.
        Зараз читаю декілька цікавих книжок про впли і чітко бачу в емпіричних умовах як легко люди підпадають під інформаційний вплив, не всі але більшість!
        За останії час я стараюсь обережним коли щось кажу! Особливо за політику.

          522.01.23, 14:49Відповідь на 3 від ПорохоБот

          Колись дивився,підловлював на брехні,їхні зізнання у злочинах...Зараз я нічого нового там не побачу.

            622.01.23, 14:51Відповідь на 4 від ПорохоБот

            гітлерівська пропаганда ожила на московії,цього не бачить той,хто бачити не хоче.

              722.01.23, 15:32Відповідь на 5 від Віктор Русин

              Тещо срускі тв пе@дуни для адеквату непотрібно їсти сало щоби розпінати п@дьош! Це сеча яка летить з гАлубого єкрана а не божа роса!

              Питання як ви реагуєте на все що вони сцють?
              Бо якщо людина починає рефлексувати, тобто гучно розмовляти, пригати, матюкатися або ви комусь щось доводили .., ну щось подібне, це значить срускі тв досягають свою ціль, це якщо кортко!
              А ви можете думати, що вони не можуть вас за зомбувати, а дійсності у вас відімкнули критичне мислення, якщо була не гативна чи яка не буть емоція, головне емоція, ціль досягнута, вони вже залізли в голову, не хочу утрувати чи лякати але ситуація дійсно не проста.
              Завжди емоція відмикає логічне мислення в людині і заражає певною інформацією і людина вже понесли в маси заразу. Все настільки нонко що не підготовлений не зрозумі

                822.01.23, 15:46Відповідь на 6 від Віктор Русин

                Якщо покопирсатися в історії то гітлер навчився в серсер такої пропаганди.
                Це не я придумав і не мені так хочеться, ви напевно зустрічали такого радянського вченого павлова, він відкрив і емперичним способом довів як викликати і привчати до рефлексів, може чули сабака павлова! А там круто описано цей експеремент з собакою!
                Гітлер (гебельс) цукерку пропаганди удосконалив і зробив з грубого не обтесаного брівна в красивий дерев'яний виріб.

                  922.01.23, 16:39Відповідь на 7 від ПорохоБот

                  Не реагувати на це неможливо.Ковтати тим більше.І справа не в мені,жорстко реагувати на це мало ООН, НАТО,всі міжнародні організації і окремі держави.І не було б зараз третьої світової.

                    1022.01.23, 18:16Відповідь на 9 від Віктор Русин

                    Я вас розумію прикрасно але емоції це головний ворог, які вибиває адекватне мислення!
                    Я сам втратив будинок і місце проживання та як ціган перебиваюся ..., я настільки злий ви не уявляєте. Нато чи там якесь оон, воно в чому вине?!, в тому, що ми як народ не думав своєю головою! що в нас сусід скажений?! На початках порібно себе (народи) винити, що не цікавились і не думали наперед.
                    Як класний приклад не пам'ятаю де прочи., це коли батько (країна) має гроші купує всякі херінь дітям (народу), сміється розважється .., а другий батько ( країни,нато, оон) гроші трате на захист (оборону) своїх дітей (громадян).., Потім ху@к третій сусід напав на першого батька б'є і дітей, а потім сусід перший, кричить ой мене і дітей бють, питаня а хто виний першому батьку? Що він ху@нею майвся!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна