хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Часопис Перемоги

  • 21.01.23, 21:23
uhmylka Уперше в історії Україні владі вдалося запровадити стандарти НАТО для цін на продукти харчування для армії.
Валерій Прозапас: -Я ще не бачив пруфів щодо закупівель МО харчів для армії за втричі завищеними цінам, але якщо підтвердиться, то є пояснення - просто новим ліцам нічого не шкода для захисників, навіть яєць по 17 гривень штука
З таким Верховним Головнокомандувачем скоро у німців яйця будем просити,а не танки
Ми можемо збільшити армію в два-три рази, але тоді, наприклад, не зможемо купувати яйця по 17 грн/шт.
А в магазинах Рошен яєць взагалі немає. Ніяких. Навіть по 17 грн

В ціни на їжу для наших військових закладено усе. Голоси на майбутніх виборах, солодке життя, парашути, якщо щось піде не так, підкуп суддів і слідчих, тощо. Наш міністр мав би удавиться від сорому, та він не може, він усього лише рукавичка на руці іншого.
lol Винуватий Порошенко! Це він підкинув дорогі яйця


uhmylka Пропоную Заходу запропонувати Зеленському програму "танки в обмін на Коломойського"

umnik Ліга Сміху — це малоросійський викидень КВНу, аматорська пародія на сатиру і гумор; абсолютно меншовартісні жарти, що ображають гідність жінок, української та інших націй; політичний інструмент боротьби з опозицією.

rofllol

Здавалося б-звичайна світлина турботливого батька на відпочинку,який видмухує мильні бульбашки.
До тої пори,коли не дізнаєшся,що це-той самий "жахливий" лідер українських "буржуазних націоналістів" Степан Андрійович Бандера,від однієї згадки про якого більшість розбиває трясця.

ПАМ'ЯТАЙТЕ, ТА ДІТЯМ СВОЇМ РОЗКАЖІТЬ!

Сереже подарок от Жени
Благодарю Евгения Пригожина за подарок. Это полезный инструмент. С его помощью все вместе мы пробьём редуты нациков, поставивших своей целью уничтожение нашей страны. Пусть все наши недруги осознают, что у них ничего не получится. От нас зависит будущее России. России быть!



Листая старые страницы. RT, 1939 год
Деды плохого не предложат

Не понимаю, почему все смеются над системами ПВО на московских крышах? Это же только начало

А будут еще боевые аэростаты заграждения, будут натянуты в воздухе электрические сети, сбивающие крылатые ракеты супостата, будут сотни прожекторов, надежно стерегущих московское небо. В обществе инвалидов РФ пройдет спецнабор (слепые люди очень хорошо слышат) они будут работать на эхолокаторах. А дальше все ниже и ниже — боевые маги ФСБ, проникающие в сознание Мадлен Олбрайт, начнут нести нелегкую боевую службу, выводя из строя микросхемы западных дронов.

Напрасно вы смеетесь. Вы просто не понимаете масштаба замысла — на этом можно освоить безумные деньги. Дугин с Прилепиным открывают школу джедаев Единой России. Знаете, почему на Москву не упала ни одна ракета? Это бдят бойцы невидимого фронта. Не благодарите.
    Это единственное, что сможет и повторить путинская армия

7

Коментарі

121.01.23, 21:57

    222.01.23, 10:15

      322.01.23, 13:25

      Закупівлі для зсу! Видно кому вігідна віїна

      Наказ комуністами про переміщення українців це просто жах . Мав гріх сьогодні подивитися фанаряфон зє, там був історик і пердів, чому така коритка історична пам'ять в Українців, виходить що не змі ''журналісти'' Українські вині і не шкільні вчитилі і не політики, які повині були піднімати і показувати історичні подій, виходить що виний голодомор!!!, що така коротка історична пам'ять в Українчиків. Су@и!!! а тощо з фанаряфона зє пердять про якіхся хароших сраське гім..! хто вини в тому, що не читає і не хоче розповідати, хто такі сруски?! А пердять хіхонькі хаханькі квАдрат 95 чи злігу змігу термос...!

      Потрібно на законадавчому рівні заборонити всі робітникам і друзів та знаймий гіДрога коломидло нах. з держ апарат