хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Часопис Перемоги

  • 14.01.23, 18:58
Dnipro, 14.01.2023

umnik в кремлі нібито хочуть зустрітися з "нашими" лоботрясами віч-на-віч без посередників говорить про паніку на москві і нерозуміння ситуації. Проте, з терористами не слід зустрічатися.
Не можна дозволити перемовини агентів з кураторами.

angry в 2008-му партія регіонів в ВР запускає кульки "Нато ні!". Через 2 роки оскотинене населення обрало їх владою. Просто якщо в когось виникають питання "чому" і "за що ж нам це".


Символ корупції. Запорожці зрозуміють. Нам мало розкрадання гуманітарки. Тепер бетонні укриття вдвічі дорожчі за такі ж самі у Львові та таблички "Укриття" більше ніж на мільйон... Ми чекаємо, коли прийдуть хлопці ? А вони мають ще й тут за нас розгрібати?

Яка в пz... формула? Ви що суки берега поплутали ??

look Який чудовий цей гетьманцев. Пощастило нам з ним





Під час війни найрейтинговіший канал країни 1+1 належить особам, позбавленим громадянства. Канал, що має вирішальний вплив на політику і вибори президента зокрема, належить громадянам інших країн, злочинцям Коломойському і Медведчуку. І це вигідно владі. Не вигідний — Порошенко

Щоб це значило?

uhmylka Українська делегація в ПАРЄ також представлятиме Україну на конкурсі Євробачення-2023
Колись, щоб отримати владу, люди підробляли дипломи вищих навчальних закладів, тепер треба підробляти профілі на сайтах по пошуку тамади, весільного фотографа, кінолога чи астролога. Бо без такого досвіду в зекоманду, схоже, шляху нема. Що не дивно, враховуючи минуле презедента

 где-то я все это видел


Може виявитися, що це їхній найкращий генерал

Отмєнілі шашликі
Мясо нє марінавалі
Сдалі оркам пол-страни
Нас с тобою проєбалі
Нам отсюда нє с'єбаться
Арєстовіч всьо піздіт
Мол, нам нєчєм атбіваться
А нам похуй, ми незламні
Зе-рєфоми к нам прішлі
І в Європу нас нє взялі
Что ж, абичниє дєла
Нас с тобою проєбалі

"Залишаючи місто — ти представляєш всіх його мешканців. Виїжджаючи за межі Батьківщини, ти представляєш свій народ. По тобі судитимуть про твою країну, твоїх старших, які виховали тебе, і молодших, яких зможеш виховати ти сам.

4

Коментарі

114.01.23, 19:14

    215.01.23, 17:45

      316.01.23, 18:54

      Порошенку і допомогі !

      За 2008рік, регіоналилів та тато, тепер кого не спитай чи голосовав за регіоналі і чи був проти ната, всі відповідають ні коли не голосував за регіони! і завжди був за нато!, в мене питання, а хто голосував за регіоналів?! І чому не виходили на підтримку нато?! І ця бидло маса (вкраїнчики) не вмикає своїх тупих мізків щоби себе винити в пройобах, а масрос вавка зє і наві аблича далі розповідають що парашенко виний. Просто сукі тупоголові!