хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Часопис Перемоги

  • 12.01.23, 21:35
Українці назвали політиком року президента України Володимира Зеленського, його вважають таким майже 60% опитаних. У 2019 році його вважали політиком року 46% опитаних, у 2020 році — 15%, а в 2021 — 17%. То кому вигідна війна?

Марка не морпіху Журавлю, не В. Сліпаку, не хлопцю, який руками виніс російську міну на початку вторгнення… А покидьку, який ображав учасників Помаранчевої Революції на сходках фсбшника дугіна, плював у бік НАТО та постійно бреше, бреше… Хто проплатив це барахло? Чи то фейк?

Це вам бо не молитесь.Чи буде вже колись дно? Засіб для ригання «Арестовіч», поклади марку на язик і ригай. І пох.., що його слова про українських військових, які "бігли та біжать з-під Соледару'' активно цитують роспропагандисти саме в розпал боїв за місто...
wakeup Марафону вам на лопаті

look Я слова поганого не скажу Фаріон, якщо вона відпиздить за російську мову Арестовича
Як були підарасами, які не цінують людські життя, так ними і лишилися! Вимагати санкцій для росії від заходу, а потім просити пом'якшення для російського сателіта - білорусі!

Думаю, кого воно мені нагадує


Зеля віддав Деркачу Енергоатом, той призначив своїх людей на ЗАЕС, які потім зустрічали окупантів хлібом сіллю. Тепер Деркача, який втік ще до 24.02, позбавили громадянства, тобто карна справа йому не загрожує

Друга за рейтингом (після Притули) партія на наступні вибори

shock Євгена Кошевого розперло від ненависті до москалів!
— Мама, купи Суровікіна!
— У нас є Суровікін удома!
Крадійка гуманітарки Златочка Некрасова передає привіт українчикам з Тайланду
Чому в це віриться? Та просто огляніться навкруги...

Знайшовся! ))) І року не минуло, аж ось він


Про що тепер мовчить телевізор...

Осатаніла фашистська росія далека від взяття Бахмута, а її новим наступам заважає нестача боєприпасів та дезорганізація в лавах терористів




Интересно, что на старом Крымском мосту в Москве висела надпись: "Езда шагом в один ряд"
А москвичи за конструкцию моста называли его "мышеловка".  Дорогие крымчане, ждите сюрпризов от ЗСУ
6

Коментарі

113.01.23, 13:01

    213.01.23, 16:20

    Не можу зрозуміти екс-міністер греценко в 2014р. не видно було на дом басі, а тут бачу не покладає рук вибудовує оборону лінію десь в Швейцарії! Суку повернути в Україну і дати лопату, автомат не видавати бо втиче до сруским.

    Да при сив.баризі не було жодного скандалу з гуманітаркоє, тому що дійсно волентерством займалися волентери, а прийшли малосроси і вони вміють правельно ділити справедливо допомогу, ... ето сново тебе і ето тебе... Сукі!

      314.01.23, 09:25