хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Часопис Перемоги

  • 12.01.23, 20:14
Несемось в демократичну Європу

Парахаботи знов цькують бубачку
"Незламний Лідер Сучасності" (переклад вільний)Фабрика з виготовлення бюстів Гітлера, Мюнхен, 1937

Сегодня ночью в Турции Зелемскай встретился с путеном. Ну не лично,а через представителей, потому что Зелемскай запретил Зелемскаму встречаться с путеном.
А прикиньте,сталин встречается с гитлером...
Главное Порошенко жму руку обнимаю

"Завтра зранку" вже настало. Детальнішого звіту по витратах "На помсту" так і немає. Напевно, Порошенко вкрав
wakeup Постійно чую, що українці вічно сваряться поміж собою. Шановні, це смішно! Страшні сварки почнуться у чергах до кулеметів, коли Хунта зажене Зе-бидло на стадіони. Отам буде все, аж до мордобоїв за місце у черзі.

60-70 % зелених слуг зрадники , злодії , в бєгах і таке інше , а зебидло соплі пускає та в дупу лижуть. Слуги лижуть , так знають за що , дві третини мильонерами стали . А ви за що ????? За ріки пролитої крові українців ???
lol ще в грудні 2019-го
Пишуть не фейк

На окупованому Кримі російські загарбники знищують ханський палац у Бахчисараї, називаючи це "ремонтном", мета якого – знищити автентичність пам’ятки. Деякі внесені зміни - фатальні. Краще б вони зробили ремонт в палаці Зеленських у Ялті, за який ЗЕ сплачують комуналку окупантам.

umnik Справи проти Порошенка, відкриті за доносами агентів фсб, досі не закриті, – Сюмар. Що не так? путін сам казав - його влаштовує будь-який президент України крім Порошенка. Для кремля ПП - ворог №1. Так само і для московського блазня з сауни - Порошенко ворог №1. Все збігається.
wakeup Зеленський не покинув спроби здати Україну, а його некчемне бажання прикинутись патріотом викликають тільки огиду! Все це, хітрі ходи з позбавленням громадянства, грабіж гуманітарки, пройоби з дипломатією, блокування законів для вступу в ЄС, робиться навмисно! Тільки довічне...



як сказав класик: я крав не в людей а в держави



Пітер Брейгел-молодший, "Підлесники"

"Our home is no more" 2023



5

Коментарі

Гість: Inna_19

112.01.23, 20:58

    213.01.23, 07:12

    ОПЗЖ- должно быть "усыпленно"

      313.01.23, 12:38

        413.01.23, 15:13

        Я хоч не журналіст Le шаркань але приєднуюсь до всі тіх депломатичних слів в адресу зє ідеотів!

        Всім проституткам ''журналістам'' медіа г+г бажаю щоби всім рідним до 10-го коліна, те було що трапилося з простими людьми в Україні, бо війна у нашій країні через їхнє пасивне пердіння почалась, пуйло їм платив і плате кошити, щоби вони вкладали в голови гімно, що барига поганий і далі породовжуть срати в голову шукаючи хороших сруских, а якщо комусь в голові завоняє гівно і скаже, що г+г тут не вине, і пуйло не плате і не платив г+г, то згадайте хто володіє частиною акції г+г, напевно не кум пуйла!?
        Сукі зєдебільні, не пробуйте думати, бо ви вже 2019 думали і Україні зараз купа вбитих і зломаних людей

          513.01.23, 16:33Відповідь на 4 від ПорохоБот

          стосовно пропаганди сто відсотків вона для тупих а що е пропаганда??????? чі не е усі засоби соцмереж пропагандисткими?????? і як відрізнити ??? достовірне від надуманого ??? як перевірити достовірність?? якіму джерелу довіряти ????

            613.01.23, 16:39

              713.01.23, 17:15Відповідь на 5 від ДАВИД

              Якщо людина вміє співставляти сказані слова, факти і події, то це не вашко зрозуміти.
              Ти можеш відрізнити правду від брехні в побуті? То все просто це зробити!, а якщо вголові г+г чи мараХвон, то цю хворобу як деменцю не вилікувати, тут до Бога потрібно звиртатися, щоби дав ума і мудрості.
              Коли кажуть що дай мені кермо літака і я можу посадити літак, а людина ніколи не літала на літаку і даже не вміє автомобілем керувати, то хто ця людина? Ну якщо тупа людина то послухає і відасть дебілу керувати літаком, а не пілоту який вміє керувати літаком, то тут скільки не кажи, а дебілом завжди залишуться дебілом.
              Резюмую, якщо не можеш розібратися де правда і де брехння молися до Бога, бо я тут бесилий і не лікар!
              Бо нові люди у владі теж тобі не допоможуть, вже нові облича вибрали і скільки горя!

                813.01.23, 17:33Відповідь на 7 від ПорохоБот

                а чім тупомарофон відрізняеться від соцмереж ????
                а твій пілот вміе дуже добре літати на ту-134 совкового виробництва !!!! і знову хоче сісти на той же літак !!!
                це вже минуле і нікому непотрібне поки в ньго грошей хватае і е вплив на медіа !!! интриги будуть продовжуватись. це вже усі х реально задовбало !!!
                співставляти кажеш ???? а що ???? те хто гарніше розповість???
                а взагалі ну блін нецікаво зовсім !!!! купити можливо і тисячу блогерів які будуть трусити одне і теж цілеспрямовано !!!!!

                  913.01.23, 18:07Відповідь на 8 від ДАВИД

                  Я за літак і пілота сказав оброзно, якщо ти не зрозумів!
                  А кого ти порадеш щоби взявся керувати державою? Бо в тебе то кака то срака, а порад не має, тільки не потрібно росповідати, що військові прийдуть і зроблять або якісь абстракні люди, бо вже досить нових Абліча і пАпріколу наголосували уже і маємо купу вбитих і зруйновану країну ..., в мене вилика повага до військових і вдячність на все життя але кожний повиний займатися тим нащо вчився, військові захищають країну, кловуни і актори розважають людей, а політикі політикою, бо вже ці дебільні експеременти вже за@бали!
                  А щоби не купляли різних проститутик блогірів і журналістів з г+г то потрібно коломойшу ахметку і пінчука який пропихає придуру тупого, міняючи одного кловуна на іншого і спитати на війну а зє і команду в в'язницю.

                    1013.01.23, 18:32Відповідь на 9 від ПорохоБот

                    скажу так тобі !!!! збудуй спочатку свое житя !!! щоб інщі дивились і брали приклад !!! а якщо ти нуль то як в тебе вчітис!????

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна