хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Часопис Перемоги

  • 09.01.23, 19:07
Я дивлюся,новорічні свята в декого тривають... Пацани, так довго мнєсо на шашлик си не маринує!



umnik Зелёная погань хочет продать Усть- Дунайский порт за 1,5 млн долл. Это по стоимости элитной квартиры в Киеве. Порт с ЕС, по стоимости квартиры.


За перші чотири роки Порох повернув 2/3 Донбасу, уклав Мінські, відновив армію і добитися безвізу. За такий же термін Зеленський підірвав оборонну здатність, розплодив "кротів", спровокував повномасштабне вторгнення і тисячі смертей. Останнє ще й врятувало його рейтинги. Абсурд

58% українців не вважають російську мову важливою, - КМІС. У росіян не мова, а мікс тюркської, мокшанської, латинської, української
А 42% війни ще замало. Непогано б звозити їх на передову, а потім викинути у дєрєвню за парєбрік. Нехай там люблять "великий і могучий"

look Не все було погано в єгипетському полоні: поживна баланда, тепла шконка, а деякі вертухаї були проти рабства. Та чи не тому Мойсей 40 років водив євреїв пустелею, щоб забули про те "не все так погано", не ностальгували за ним, як Арестович і харошиє рускіє в УКР-ЗМІ — за СРСР?
Колись на цьому паркані біля Апеляційного суду в Києві топили за партію регіонів.
Потім за "Свободу". Далі за ЗЕ. Пізніше "геть Авакова". Роки три тому за шарія. Тепер ось таке. Почерк, стиль, навіть фарби дуже схожі. Трансформація чи перевзування?
Суд відмовився взяти під варту гауляйтершу Савинців Ізюмського району, яку затримала СБУ

У нас таких колаборантів повно серед партійців Зеленського. Що ви хочете від суддів, які під дахом ригів з ОПи

Буданов на 1+1: "2022 рік - це один з найкращіх років у всій історії України"

Страшно, що він, мабуть, дуже щирий в своїх думках. А виходячи з того, що він головний розвідник і знає настрої "наверху", найстрашніше, що не він один, а вся "зе-еліта"
Буданову дозволили відкрити рота і сказати про загрозу вторгнення тільки тому, що в той період вийшло розслідування з приводу вагнергейту. Основна теза його попередження полягала в тому, що не виходьте на мітинги проти влади, "бо путін нападе"

кажуть там несецця
доречі, скоро годовщина Дня Єднання вкраїнчиків із гостями з холодцем і пляшкою та шашликами на день перемоги голодомора над холокостом. цікаво, чи вистачить ницісті повторити чи сором'язливо зроблять вигляд, що немає такого свята? хоча... звичайно ж ми всі знаємо відповідь.
 
Цьому допису вже років і років ....і повірте він буде актуальний і через 10-20-30


7

Коментарі

Гість: Inna_19

19.01.23, 21:52

    210.01.23, 10:03

    Як наша влада перезувається з 2019 вони грали голубів миру і захисників раціцкого язіка чи піздяку , а тепер вони націоналісти і захисту України.
    Де дівся правдо сос чи жопо вилизувач і захисник раціцкий язіка бужанський?!

      310.01.23, 14:13