хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Часопис Перемоги

  • 07.01.23, 19:15
Під час відключень електрики Зеленський часто пив чай і каву з термоса. Так він полюбив термос. А потім і Томос. Шляхи Господні несповідимі.

До 2019 року мудрий український нарід все здобував сам. І лише після перемоги Зеленського на виборах роль народу почала зменшуватися, а президента — катастрофічно рости!

перший пілот- божевільний, самовпевнений підор. стюардеса попереджає його про небезпеку. другий пілот з жахом чекає на катастрофу. нічого не нагадує?


Отак і живемо
chih Ще кілька років Єдиного Марафону і кожен школяр знатиме, що Томос і Безвіз для України Зеленський особисто виборов у Омані.

look Якщо обличчям минулого року став Кирило Тимошенко, який привласнив позашляховик з гуманітарки, то обличчям цього року має стати Татаров за розгін Майдану.

umnik Можливо, Зеленський і готувався до війни. Але він не готувався до спротиву Поки є що красти, він не втече

Купив Притула коника,
А коник — без ноги!
Хотів зробить повернення,
Та чеків, бля.., нема!


"На дурака не нужен нож:
ему с три короба наврешь -
и делай с ним что хошь" (с)

Здається, народ України Зеленському більше не потрібен, він тепер справляється сам. Він нас переріс і просто терпить, бо є особистістю неймовірних людських якостей і масштабів.
Найдобріший самаритянин. Дідусь Ленін, Хо і Кім в тілі ведмедика Паддінґтона.
Працює стіна Яценюка.
З цього потрібно починати всі шкільні підручники. Російські істоти сподівались, що ми визнаємо їх братами і будемо радіти приходу їхньої орди на танках? "Русскіє" думають, що українці хочуть в срср? Тупе, людожерське бидло. Ми вмремо, але kacapiv-катів до хати більше не впустимо

wakeup Пам'ятаю, як Зеленський, 12-річний пацан, між трудами і фізрою виборов Україні незалежність. (с) Арестович
umnik Україна — країна чудес. Тут кожен бігус з гори може дістати надсекретні плівки переговорів президента, і жодна зі 100500 контролюючих контор не може знайти чеки порядного, відкритого і прозорого Притули.
А ви часом не знаєте, куди діваються уже мільйон переданих в Україну генераторів?

бачу Кіріла Тимошенко - найзатятішого вірянина РПЦ ФСБ. саме за його наказом гальмувався перехід до ПЦУ. бачу продюсера плюсів а нині міністра на каналі якого там розповідали про Термос під регіт бидла, яке зараз керує країною.


«Бахмут сегодня — это место встречи двух войск. Как Куликово поле, Бородино и другие исторические примеры», — сказал Пригожин.
Напомните кто-нибудь этому залупоголовому пидору, что в обоих случаях сожгли нахуй Москву


5

Коментарі

Гість: Inna_19

17.01.23, 20:25

    28.01.23, 10:24

      38.01.23, 11:16

        48.01.23, 12:07

        Поки будуть ходити по українськії землі та взагалі по землі коломойський Пінчук Ахметов, Україні не світе Європейського майбутьнього, цей процес потрібно прискорити і ... та списати все, 3-х баранів, на війну!
        А херойв з оп і головного хероя на довічне ув'язнення без права на помиловання чи будь яке звільнення з в'язниці.
        В Україні є музей корупції (межегоря януковича) тепер потрібно живий куточок (музей) зрадників якіх посадити на довічне ув'язнення оп і головного хероя.
        Резюмуючи, кукловодів у кукли в в'язниці.

          58.01.23, 17:12Відповідь на 4 від ПорохоБот