хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Часопис Перемоги

  • 31.12.22, 16:03

Слугам Народу Європа потрібна лише для того, щоб витрачати там гроші, зароблені в Україні традиційно російським шляхом: відкатами, хабарями, сидінням на потоках

Чуєте завивання виборців зеленського, що він не хоче заборонити ОПЗЖ? І не почуєте...

Що з нами не так?
Історія не відбувається лінійно. Після революцій завжди є контр революція. Чи наступна революція. Зі статті УНІАН "останні десятиліття в посилення російського впливу на Одесу багато грошей вкладала ФСБ. Це було видно у жовтні 2007 року, коли через встановлення монумента в місті відбувся скандал, а на підтримку проекту тоді стали люди, які наразі перебувають на території РФ."

wakeup У Росії в пропаганду Путіна вірить більше людей, ніж в Україні в пропаганду Зеленського. Поки що. Бо якщо зеленій владі вдасться дотиснути і остаточно оскотинити народ, то ми нічим не відрізнятимемося від Росії.

elka Зелена пропаганда вкладала у мізки народу думку про те, що Путін, хоч і напав на нас, але нормальний політик, з ним просто треба домовитися. А Порошенко - навмисно робив зло Україні, провокував Путіна, не домовлявся з ним, заробляв на війні.

elka Згідно із зеленою пропагандою, усього лише рік тому головним ворогом України був лідер проєвропейської опозиції. Путін був ворогом номер два. І саме Порошенко був винен у тому, що Путін став ворогом України і воює проти нас.

15.59 - хитрожопі "какая разніца"wakeup


Топ-10 держзрадників року

elka Зелена пропаганда працює проти проєвропейської опозиції тими ж самими методами, що й свого часу путінська проти власної опозиції, а згодом - проти України і західного світу. Це та сама пропаганда. Нічого не змінилося з часів Геббельса. Лише засоби стали різноманітнішими.

umnik Плили плили, а на березі всралися((
Закон про медіа, підписаний Зеленським порушує свободу преси, — The New York Times





Хай ідуть лісом разом зі своїми праздніками - ми святкуватимемо без них коли захочемо і як захочемо.Хай горить їх літєратура,к бісу їх пєсні і фільми.

umnik Россияне мечтали о Сталине - а получили Гитлера
At the Russian embassy in Tallinn..
4

Коментарі

131.12.22, 16:59

Рашка зовсім скоро піде в небуття за сересером, і зекоманду туди же!

    231.12.22, 18:59

    Турчинову

    Вавка мівінчаста, гордиться тим що так багато в сенаті аплодували, ну і що це значить!? Відцього повернути зможемо зруйновані майно людей головне скалічених загидлих!, ці аплодисменти народу України, а не гамну з коломойської дупи. Отруюні з г+г зобонуті дебіли зє приписують какашкі що він не зробив.