хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Часопис Перемоги

  • 29.12.22, 19:30
Доземний уклін ППО ЗСУ! Щиро дякуємо Воїни!


Русня ненавидить Україну. Порохоботи ненавидять лише Зеленського. Стверджуючи, що порохоботи гірше русні, зелейоби визнають, що Зеленський для них важливіший за Україну.

Зелена влада залишається незламною в єдиному - у своїй постійній нахабній брехні.

umnik Я пам'ятаю мінералку з автомату за 3 копійки, морозиво за 15 і хліб за 16. Автобус за 5, тролейбус за 4 і трамвай за 3. У совку багато чого коштувало копійки - в тому числі людське життя. Тому я щиро зневажаю людей, які хочуть в совок. А серед виборців Зе таких чи не найбільше




Святковий стіл УПА 1950 рік і святковий стіл ЗСУ 2022


Залужний у Раді

Хліб Вільного Херсону. Це того вартувало..



Одна из самых больших проблем в России — потрясающая покорность людей. Несколько убогих человек приняло решение удержаться у власти пожизненно. И эти упыри отдают чудовищные приказы — идти в другую страну и убивать там живых людей. Но самое поразительное, что сотни тысяч людей послушно исполняют эти приказы. Военкомы пишут какие-то бумажки и люди воспринимают их как волю Господа. Ой, мне повестка пришла, ну все. Надо выполнять. А что делать?
     Почему? Почему одни люди покорно соглашаются быть шестеренками в этой жестокой мясорубке, а другие покорно идут на убой? Вы же люди. У вас же человеческое достоинство. Почему вы соглашаетесь участвовать в этих "двухминутках ненависти"? Я вам это говорю — военкомам, росгвардейцам, машинистам, судьям, солдатам, работникам военных заводов. Вы же можете договориться хотя бы о забастовке. У вас же есть право быть людьми. Откажитесь участвовать в этой чудовищной войне и мясорубка остановится.

В Римской республике существовала процедура сецессии. Если права простых людей нарушались, они просто уходили из города и вся жизнь в Риме останавливалась.

В Средние века если права студентов нарушались, университет мог переехать из города. И это было мощнейшим способом давления на власти.

Кортесы в Х веке приносили присягу Арагонскому королю: «Мы, которые не хуже тебя, клянемся тебе, который не лучше нас, принять тебя нашим королем и повелителем, если ты будешь блюсти наши вольности.
А если нет, то нет»

Дорогие россияне, от ваших прав и вольностей давно ничего не осталось. Почему вы продолжаете служить тиранам? Почему вы так покорны? Сейчас же XXI век, а крепостное право было отменено еще в XIX веке. Вы же люди. С вами же нельзя так



5

Коментарі

130.12.22, 14:51

На мою думку той хто хоче образумити росіян не йти за тирана на війну це марна трата часу? Томущо ті з росиян хто справді за Україну,то це ті хто ще до війни був за Україну! А з остальними росіянами треба як в відео іграх поступають з зомбі (томущо з ними неможливо домовитись, пояснити їм щось, томущо ці істоти з іншого світу, з інший реальности) і їх треба просто безжально мочіти як в відеоіграх !

    230.12.22, 14:57

    За харківську бабусю 50 рок. .... . Не завжди старша людина може порадити або навчити чомусь хорошому, історично доведено, старше покоління,яке переконувало і навчало, що сер сер (росія) це добре та хотіли ковбасу по 2.20, а тепер маєм зруйновані будинки, поранених і вбитих людей, а вони за пам'ятники думаєть, не дибіли?!

    Це настільки потрібно бути цинічним і упоритим дебілом, щоби запрограмувати бота на погрози когось вбити, а це показує що пірщіки вже не можуть втиримати інформуційне поле яйце носного бо брихня вилазе через дупу і в людей потехеньку відкриваються очи, бо завжди коли людина дурна і неможе визнати свої помилки починає ображати і ..., і потім переходе до фізичного терору і знущання, практика московсь болота і картошкі всього світу, напевне не навчила вкаїнчиків.