хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Часопис Перемоги

  • 28.12.22, 17:44
Вiд Арестовича 3:16
І розверзлися небеса, і побачив Володимир Духа Божого, що спускався, як голуб. І мовив голуб йому: - "Вова, йди ти нахуй!"

Офіс президента готує додатковий податок на зняття готівки, – ЗМІ ЇБАШ ЇХ ВОВА
wakeup Як почали з 2019 року "робити їх разом", так і не можуть зупинитися по цей день. (налом і в конверті, рехформатор від бога) хуже не будєт

Вчора вперше в житті подивився цей мульт. Тільки одне питання: «Звідки вони все знали?»


Колись одна хитра бородата бабця сказала "бабло переможе зло", і такі да, але зло в даному випадку свобода слова, думки і вибору. Бабло перемогло і гідність та совість багатьох людей...
Голосуйте
Дивина - скидалися Притулі на супутник а з'явилася партія Притули....
Типовий Зєлєбоб

Якщо паяц може стати преЗЕдентом, то чого курва не може стати послом?




Поддержи отечественного п. Российкая власть изо всех сил поддерживает бизнес. И бизнес процветает. 24 на 7 Ижевск


Пиарщики Кремля косплеят не только Толкина (Темный Властелин раздал девять колец лидерам СНГ, которых он хочет превратить в призраков и поработить), но и Роулинг — в Беларусь темноликий летел на четырех одинаковых самолетах. Чтобы коварные враги не знали, на какой именно лайнер надо нападать. Напомню, что книга с одинаковыми мотоциклами была последней книгой про Волан-де-Морта.
8

Коментарі

128.12.22, 19:11

    229.12.22, 10:32

      329.12.22, 12:42

      І зішов голуб до вови та застосував прості два слова ... !
      Дааа я баготьом казав тім хто тільки шли голосувати за зє, ви дебіли мало того, що на ламуєте собі адекратну перспективу розвитку та ви дебіли наламуєте мені та головне прийдеця варитися в тому гімні і мені за яке проголосуєте. Як не жорсто. це пролунає від мене але щоби на майбутьнє сукі розуміли де ставити галочку, всіх хто голосував папрік чи за зє депортовув. з європи, даже жінок,щоби вони суки відчували кожен день і варилися у своєму виборі, бо суки не хто не подякував пороху,що вони бистро можуть перетинати кордон з європою, бо коли рашка напала бистрінко в Європу і продовжуть розповідають какой пАганий пАрАшенка. Сволота! Тепер я не можу вихати, а вони суки сидять там. А ті хто за пороха не хай там ..