хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Часопис Перемоги

  • 21.12.22, 20:06
Голосував плебс, 80% якого думає шлунком. Це так було в усі часи і в усіх країнах. Цим грамотно скористалися вороги з москви і олігархи. А ось проукраїнські сили програли інформаційний фронт і роботу технологів вщент. Допоки не зроблять роботу над помилками - програють знов

umnik Байден готує новий пакет допомоги Україні на $2 млрд, який містить Patriot. Цим і пояснюється термінове відрядження Зеленського до США. Квнщик шукає нові можливості для PR, бо власних досягнень ніц не має. Про "досягнення" ОПи годі й казати - вони мають негативний "приріст".

wakeup Все, що Порох порішав в штатах, тепер треба перевести площину "то все від ЗЕ"
Ні обіцянок, ні пробачень: ЗІРВАЛОСЯ САМО СОБОЮ...

Просто довірливий боневтік по секрету розповів все таракану, а там вже пішло-поїхало) І взагалі, винен Порошенко. Ну не може ж бути, щоб Зрадник їх відпустив!
Недолюстрований риг Янушевич, якого Зеля поставив гауляйтером Херсону, блокує роботу благодійної пекарні Порошенка, яка може надавати херсонцям до 600 кг хліба на добу БЕЗКОШТОВНО

Щоб успішно боротися з корупцією потрібно її очолити..

Пам'ятаєте цих шльондр? Раніше їм барига заважав повернутися з Москви. А тепер, коли "русофобія" вкраїнчиків на максимумі, тепер можна.




Свердловский депутат Вячеслав Вегнер предложил отправлять на фронт женщин-заключенных. По его мнению, они смогут там работать связистками, врачами и медсестрами. Глава ЧВК «Вагнера» Евгений Пригожин уже поддержал это предложение

А в дорогу дайте ножки Буша

В окупованій Варшаві у другу світову висіли такі плакати: «Черчилль - підпалювач світу №1. Він приніс страшні нещастя для цілої Європи". Такою була пропаганда нацистів. Нічого не нагадує?



Санта Клаус йде вбивати дідов морозів

6

Коментарі

Гість: Inna_19

121.12.22, 20:51

    222.12.22, 14:42

    Сантаклаус іде мочити х@йла д. мороз просто крутий новорічний жарт

    Зелену суку і дєрмака потрібно посадити тільки за те що віно злили операцію вагнер, бо тепер вагнеровці скільки вибили і вбють наших захисників, коли мені кажуть протещо не має на зе руках крові наших захисників, я кажу а вагнер який злили тепер напевно вагнеревці квіти саджають?!

    Тепер можна з упевненостю сказати слава Богу!! що невтікло вжЕвтікло, не налітаку ... на желіз... . Тепер потрібно бовтікло що вже втікло лиишити громадянства України та аннулювати паспорт України і прикордоникам дати наказ не пускати в країну бовтікло. Слава Україні Прикордоникам Слава!!!

      322.12.22, 18:56Відповідь на 2 від ПорохоБот

        423.12.22, 12:00

        Черчіль красава - він у 1945-му казав союзникам що с.р.с.р. треба покарати ,але союзники несхотіли ...а дуже дарма? Бо якщо покарали, то цієй війни з пуйлом зараз не було!?