хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Часопис Перемоги

  • 02.12.22, 18:48
епіграф: Якщо Зеленський заборонить УПЦ МП, його міцні яйця стануть настільки щільними, що перетворяться на чорну діру і Землі настане пизда.
Тому Зеленський цього не зробить, щоб врятувати Землю.
wakeup Якщо у Зеленського роблять щось нібито патріотичне і добре для держави, завжди шукайте подвійне дно, в якому робиться все навпаки. Аксіома. Не пройшло і доби, як викрили ворожу технологію ЗЕ з МП:
М. Княжицький: рішення ЗЕ може уповільнити заборону МП чи консервує цей процес.
umnik НБО пропонує заборонити діяльність МП. Та невже!shock Чому громадяни просили це зробити з початку вторгнення рф, в Раді лежать законопроєкти опозиції про заборону МП, а слуги відмовлялись це робити, РНБО з великим запізненням почала чухатись? Це імітація діяльності ЗЕ в угоду ворогу.

wakeup Когось мені нагадують прихильники Буби, які після вторгнення поїхали за кордон і звідти вихваляють Зеленського... Може, русню, яка роками живе у Європі та США і звідти вихваляє Путіна?
Не поспішайте радіти: якщо зелені взялися забороняти УПЦ МП, то в результаті може бути заборонена ПЦУ, скасовані Томос і Безвіз. Це ж зелені! Ну, що ви, як діти?
Доброго вечора вам в стрічку. У мене новина від наташі раєвської: як на хліб намазувати сталеві яйця....

look Один з лідерів партії Д7 знову підйобує порохоботів? Чому не зелейобів, а союзників? Яка альтернатива ПП? Ну, відбере Д7 в нього 0,5%, буде в Гудименка загальний 1,5% - і шо? Важко уявити, щоб лідери ЄС опускалися до підйобки прихильників інших партій.


ЗЄля тоже не вірив, хоч і дещо знав... А ви кажете зброї нам поставляють мало...



chih Ангелина Вовк в курсе, что Хрюши, Фили и Каркуши доедают трупы их орков, пришедших убивать, по полям Украины? Степашки тоже порой не брезгуют, особенно, когда Ангелины разрушают их среду обитания
Хто зна, хто зна..
Степашки нынче такие стали


– Что строите?
– Будущее!
– А почему из говна?
– Ещё один, блядь
А где мать?
Ничего, что его там вообще не былоshock Ну как и бога




elka Сучасна казка "12 місяців" виглядає такmoroz

6

Коментарі

Гість: Inna_19

12.12.22, 19:41

    23.12.22, 10:02