хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Часопис Перемоги

  • 29.11.22, 17:56
umnik Українці ніколи не замерзнуть, бо в нас є найбільший і найкращий у світі генератор — генератор тупих жартів, випадкового набору слів, тупих пред'яв союзникам та відвертої брехні. Від цього в адекватних людей пригорає. Так і будемо зігріватися до весни.

wakeup "Рада дозволила кандидатам на посаду директора НАБУ не подавати декларації" "Війна, пітьма. При владі клептоман ..." (с)

А уявіть, якби замість Кличка, якому Зеленський заважав створювати тероборону, 24 лютого Києвом керувала б якась Верещучка? Та сама прокладка медведчука-Зеленського, яка на випередження розмінувала Чонгар, заздалегідь повідомляла про гуманітарні вантажі окупантам на півдні...
Впевнений, що рашисти пройшли б парадом на Хрещатику ще б 25 лютого... Сьогодні ZЕрежим, мабуть, намагається виправити свої помилки початку повномасштабного вторгнення рф, наїзджаючи на законообраного голову столиці.
Ви ті пункти бачили? За 250К на день? Віскі, шашлички, дєвок теж бачили? Ні? А вони мають бути! Самі порахуйте...

А хто такий арахамія, яке він має відношення до місцевого самоврядування? Депутат, що незаконно отримав мандат, бо має незаконне громадянство України. Він працює у парламенті і ставити ультиматуми головам місцевих громад не має повноважень. Україна крокує до ЄС чи будує путінізм?
Арахамія думає, що за його «наїздами» на Кличка ми забудемо про те, як він їздив до Арабських Еміратів і Відня для переговорів з російськими та українськими підсанкційними олігархами!

ну і стосовно секти рпц в Україні, Cuius regio, eius religio — чия влада, того і віра

нагородило ФСБешника! КАКАЯРАЗНИЦА-кого нагороджувати-за заслуги!

Притула полетів на Мальдівиuhmylka , у той самий готель, що й Порошенко свого часу — але заплатив за тур у 3,5 рази більше. І це без передпродажної підготовки і оформлення ліцензій. Бо після відпочинку Порошенка туроператори підняли ціни.

Влада переконана в перемозі, а отже гроші різних Абрамовичів підуть на відбудову України. Але Арахамія продовжує вперото захищати гаманця Путіна. Бо зеленим не потрібно, щоб російські гроші йшли на відновлення України, їм треба, щоб ці гроші йшли в їхні особисті кишені.
Це той Франко якого не вивчають у школі. Стільки поколінь минуло, а вектор не змінився, ніби про сучасну расєю писав..





6

Коментарі

129.11.22, 18:42

    229.11.22, 18:55

      Гість: Inna_19

      330.11.22, 06:04