хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Часопис Перемоги

  • 18.11.22, 20:01
Помстимося!

Реванш регіоналів — це маленька перемога Путіна. Дякуємо, Володимире Олександровичу! Єдина позитивна риса Зеленського — стабільність. Він стабільно упоротий і тупий.
umnik Петиція про позбавлення мандатів рашистських депутатів від ОПЗЖ швидко набрала необхідних 25 тисяч голосів.
Тепер Зеленський перед дилемою: -виконати вимогу суспільства - через монобільшість відібрати мандати у ворогів держави, або залишатись в коаліції із кремлівською бандою.

Нагадаю, у кого з пам’яттю погано:
з початку повномасштабного вторгнення рф ні єрмак, ні Зеленський, про перемогу не заїкалися. путіна влаштовував будь-який президент, аби не Порошенко. Широкий напад рф став можливий після таємних домовленостей Зеленського з патрушевим в Омані
...розмінування ЗЕвладою Чонгару, згортання ракетних програм для ЗСУ, здачі ворогу спецоперації по вагнерівцям, заміни офіцерів розвідки Міноборони на своїх людей, відведення військ ЗСУ, заборони снайперів та розвідувальних дронів на лінії зіткнення etc
Поцікавтесь, чому агресори експропріювали Севморзавод Порошенка на окупованому Кримі, закрили Рошен у Липецьку, але досі не зачепили палац Зеленського в окупованій Ялті, дозволяють його компаніям вести бізнес на рф?
Цибуля Порошенка і яйця Зеленського

Індекс борщу від Моськичукчі вже неактуальний. Україна вираховує індекс ПЗДЦя...
ЗЄ-шоблі + вигідна війна для повної узурпації влади.Верховна Рада перетворилась на ізольований від суспільного контролю орган. У перші тижні великої війни це було виправдано, але зараз?




рашисти кажуть, що у них є потреба в одязі з Північної Кореї. Ви уявіть, якими потрібно бути рукожопами, щоб навіть одяг з Північної Кореї був кращим, ніж те, що пошиють "майстрині" з наросії. Хроніки "свєрхдєржави".

umnik Як виглядає чорна заказуха від ОП. Неочикувано від повжної людини.
В коментах напихали виробникам і я тежhammer





7

Коментарі

119.11.22, 09:09

    219.11.22, 16:35

    Я хочу щоби підвішали за яйца зєлєного!!!

    А рядовий єнот