хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Часопис Перемоги

  • 15.11.22, 20:41
Тільки дали світло після денного обстрілуwakeup
umnik Бомбардування сьогодні російськими фашистами жилих будинків та об'єктів критичної інфраструктури України 100 ракет - нагода для G20 розпрощатися із терористом рф. Як і нагода вигнати рашку із Радбезу ООН. На жаль, світ прогнив та трусив і навряд чи піде на ці справедливі кроки.

look Наказ вимкнути телеканали Прямий, 5-й, Еспресо з держмережі цифрового мовлення віддав секретар РНБО Данилов, - депутат В. Ар'єв.
(шифрограма Ш 3-04/1т, з посиланням на указ Зеленського №152/2022) Тобто, за незаконне вимкнення опозиційних каналів несе відповідальність Зеленський.
shock Омбудсмен поширює інфу про звірства рф у Бучі чим ламає всю рашенпропаганду. Зе звільняє омбудсмена. Західні ЗМІ фіксують вхід ЗСУ в Херсон чим ламають рашенпропаганду про референдуми. Зе позбавляє їх акредитації... ... ви впевнені що це український президент??
Спочатку був збір "на помсту" Потім "секретний збір". Завершуючей стадією буде відверте "просто збір з дурнів" Ще буде " контрольний " збір. І так по колу - доки у дурнів ще будуть хоч якісь гроші...

Зі звільненням Херсона для влади повернулась нова преблема — люди, які були ізольовані окупацією, тепер, як ми у березні, питають: чому ЦЕ сталося? І Арестовича з його «про@бали» мало( ЗСУ звільнить, народ зможе, але «чому це…» залишається для нашої внутрішньоукраїнськоі Гааги!

umnik Роками теревеніли про те,що Північно-Кримський канал зруйновано ущент,плити повивезено,станції розкрадено,тобто запустити його на подачу води вмокупований Крим технічно неможливо.Одразу після окупації Н.Каховки цапи запускають воду на Крим.Як це стало можливим? Сцикло готувалося?
wakeup Яким же треба бути цинічним, безпринципним мародером: з одного боку схвалювати 69 мільярдів на асфальт з бюджету воюючої країни, з іншого - об’являти збір 1 мільярду на флот дронів. Більш цинічні та безпринципні лише ті, хто підтримує цього крадія.
В 2019-му наш мудрий нарід обрав пілотом пасажира, який розказав смішного анекдота про пілота. Анекдот виявився несмішним, доля літака відома всьому світу. Пілот не постраждав, #боневтік, пасажири загинули..

То просто соплі, а не то шо ви подумали. Чи нє? Нркмн хрєнов!

Одна з важливих рис порохоботів — здатність до іронії та самоіронії. По відношенню до Порошенка в тому числі. Боні та Клайд))

Порошенко до лендлізу ... Порошенко після лендлізу.

Стала известна причина сегодняшней ракетной истерики россии…





Твій єблєт, коли сидиш і вигадуєш, чого б ще заборонити такого піндоського, нє скрєпного


5

Коментарі

116.11.22, 17:38

    217.11.22, 13:39

    Тавишо! боневтік а кращевтік не наркоман, навіщо ви намовляєте, він просто приймаю ліки через ніс