хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Часопис Перемоги

  • 03.11.22, 20:58
Про глибоку логіку кадрової політики в державі.


Ці люди нас вчать патріотизму


chih А грязна бомба у нас, це Стефанчук... Що хоче, те і протаскує у ВР, навіть про що не голосували!

Це ж що? Під одним твітом не більше 3-х коментів? Десь я вже таке бачив
Стьб стьобом.. але в кожному стьобі є крапля стьобу на сумну реальність, а решта правда...

Федеріко Фелліні - улюблений кінолог Зеленського
Кіно "Слуга народу" робили професійні кінологи. Після перегляду дресировані песики поставили галочку в потрібному квадратику
Грудень:uhmylka Притула збирає на відкриття власного магазину Рошен.


look Какие вещества надо принимать, что бы написать доклад на 310! ТРИСТА ДЕСЯТЬ,блядь, страниц про боевых комаров?!



Грета Тунберг внезапно заявила, что для спасения планеты нужно «свергнуть всю капиталистическую систему»



uhmylka Ну тисячі... Не тисячі... Але паро десятків манкуртів, згадуючи моє ім'я, так і мислять! Не буду їх в цьому переконувати! Я ще й хвошизд і саме головне - БАНДЕРІВЕЦЬ!

Поразительно, что некоторые люди в России все еще думают, что война их не коснется. Уж их то на фронт не пошлют — возраст уже не тот, полом они не вышли или очень уж нужны они Родине в тылу.

Но вот завтра начнется Великое отступление (позорный драп) и начнется поиск виновных. А кто виноват? Ну не Путин же — он ведь спас Россию, опередив коварный удар противника всего на несколько часов. А так натовские танки уже были бы на Урале. Не мудрейший же Генштаб виноват — посмотрите сколько орденов на груди у наших генералов. Не наша же непобедимая армия. Конечно, не храбрейшие Гиркин, Пригожин, Кадыров, Суровикин. А кто тогда виноват?

А виноваты вы. Именно вы. Это вы нанесли Родине подлый удар в спину. Это ваши друзья и родственники позорно сбежали из России, предав ее в самый тяжелый момент. А вы их не остановили. Это вы не пошли добровольцем на фронт. Это вы не послали посылки с теплыми вещами нашим бесстрашным бойцам. Это вы не собрали денег на танковую колонну. Это вы распространяли панические слухи и ставили лайки сомнительным видео, снятым на подпольных квартирах. Значит вы и виноваты. Прррррредатели. А знаете, как поступают с предателями и паникерами в тяжелое военное время?
Мобилизовали и хуй с вами!!)))
Чому в срср цукор був дешевим?
Ось, як виглядала ланка на збиранні цукрових буряків. 1960 рік, Україна. Фото справжнє і дає уявлення про трудівників села, чистку буряка, завантажування його на кузов. Через ці руки пройшли тис. тонн буряка, щоб в срср був цукор по 70коп. за кг.

5

Коментарі

14.11.22, 09:31

    25.11.22, 11:44

    Бабці розповідала як й@шили в полях за мінімальні гроши, я слухав і просто волося дибки ставало. Хотівби щоби тіх які кричать в срср хочуть, загнати наполя і щоби пару років по@башили!