хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Часопис Перемоги

  • 03.11.22, 17:34
я не розумію чому зеофіли лізуть у коменти з "а ваш Порошенко ...." коли пишеш про те що монобільшовики розкрадають Україну і на ворога працюють? до чого тут Порошенко коли мова виключно про те що зараз?
Його обрали - частково й тому, що ДУМАЛИ саме так як він.

Ось так буде правдивіше

Рік тому. Щоб не забували чия зелена тотальна брехня призвела до того, що сьогодні ми маємо сьогодні. І це в кращому випадку брехня, а не навмисна дезінформація суспільства.

Зеленський бреше завжди. Але в даному випадку мова не про брехню. Він і його кліка не клоуни і не дурні. Маріонетковий ЗЕрежим навмисно дезінформував суспільство про немінучий напад рф, тому, що готував нас до капітуляції, через що розмінував Чонгар та 3 роки обеззброював армію.
@mironienko1961
Так, Зеленський найбільша помилка українців, але при Порошенку було зірвано 5 складів з боєприпасами. Це як називається?
umnik Це називається неадекватний спам від низької якості ботів подоляка.
Рашисте, українською пишеться ЗА Порошенка, а не при. Хочеш сказати, що це він підривав склади?)) Чи не знаєш, що в ці роки йшла активна війна з рф і склади були такою ж мішенню окупантів, як і наші ЗСУ в цілому?
Поки порохоботи збирають для ЗСУ необхідні речі, слуги не нашого народу додатково виділили з бюджету 520 млн. на партії (60% на СН Зеленського та їх поплічників з опзж), телеканал Рада (який ЗЕрежим перетворив на кишеньковий рупор) і 1,4 млрд на ТБмарафон олігархів і нарциса.
З медіапростору прибрали навіть Патрона, бо крав рейтинг у нано-Буонапарте?

look Ситуація в Ірані: громадянське протистояння намагаються причавити, використовуючи зовнішню війну
Протести мають припинитися, люди мають підтримувати владу, незгодних — вбити, забулити, забанити, відправити на фронт! Бо інша думка не на часі! І це не вперше в історії(

“Масковскіх окон нєгасімий свєт”
Мацква, що трапилось?)Гойда?!




wakeup Ні на що не натякаю, та дальність польоту українського дрону ~ до 1000 км.






6

Коментарі

13.11.22, 18:30

    Гість: Inna_19

    23.11.22, 21:17

      34.11.22, 18:50

      Я не зрозумів, а що най величніший не може нанести яйц свойм 73% не хай сосуть, ой вибачте гризути!

      Ось викрили батальон гомо..., Ляшко напевно командир?! Жарт з шляшком