хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Часопис Перемоги

  • 31.10.22, 16:54
umnik Якщо Слуги народу не будуть красти гуманітарку, її вкрадуть інші чиновники
wakeup Голос Арестовича посів третє місце на конкурсі найогидніших голосів України: після голосу Зеленського і однойменної партії.

Це при тому що податки ігорний бізнес майже не платить

Пам’ятаєте, як Яжнелох какойТо говорив військовим, що його люди просили відвести війська… Люди, які просили


Простий Парєнь із народу знаходиться на повному держзабезпеченні також будинок в Італії який здає в оренду кацапам за п’ятдесят тисяч євро на місяць але не може закинути кракенам чи 53й бригаді на пікап…отакий він простий,просто бере і не дає ніхуя тим кого підставив під війну

Марія Фоя /Київ/

Все повернеться

Щурово, Донеччина. Популяцією кабанів у Маяцькому лісництві опікувалися більше 20-ти років...Сумно... Берегли 20 років, знищено за день...

Як не крути стрілки годинника, але...950 мертвих мсклів


Але не в русні

По сюжету, участники «окажутся» в 1945 году, когда «отгремел победный салют» и «зло побеждено». Но «темные силы вновь подняли голову и хотят повернуть историю вспять», и «наследников победителей» нужно сразится с «темной силой» и «успеть встретить Новый год».

- В финале отважные ребята встретятся с Дедом Морозом и зажгут, как и их героические прадеды, Елку Победы, - указали организаторы.

Участники должны будут разгадывать загадки, выбираться из лабиринтов и заниматься дешифровкой.

Детям вручат в качестве подарков солдатские пилотки, шоколад, камуфляжный мешок, настольные игры и солдатскую кашу.



Кажется, никто не заметил рифмы. Ранним утром 29 октября уже было внезапное нападение на Севастопольскую бухту. Только это было в 1914 году. Внезапная "Севастопольская побудка". Османский флот при поддержке немцев никаких потерь тогда тоже не понес.

"Алиса знала, что если слишком долго держать в руках раскаленную докрасна кочергу, в конце концов обожжешься; если поглубже полоснуть по пальцу ножом, из пальца обычно идет кровь".
     Поразительно, как много времени требуется большому количеству людей, чтобы понять очевидные вещи. В 1914 году, когда Николай Второй вышел на балкон и объявил о начале войны, толпа ликовала от восторга. Многие даже пали на колени в патриотическом угаре.

Потребовалось три года кровавой войны, несколько волн мобилизации, потеря почти всей профессиональной армии, миллионы погибших, множество "жестов доброй воли", огромное количество инвалидов, снарядный голод, перебои с продовольствием и пр. чтобы до российского обывателя дошло две простые мысли:
1. Война — это страшное зло
2. Надо что-то менять

Неужели сейчас, через сто лет, в стране поголовной грамотности, российскому обывателю тоже потребуется три года для понимания таких очевидных вещей? Может пора бы уже хоть немного начать пользоваться своими мозгами? Не очень ведь большое интеллектуальное усилие для этого требуется. Русские, вы сможете.

9

Коментарі

Гість: Inna_19

131.10.22, 17:06

    231.10.22, 18:26

      331.10.22, 18:56

      Знову піндоси з госдепа падлюкі! Чому головній вавкі україни не дають зброю бо асвальт потрібно класти!

      Малорос вавка почав робити реформу в навуці та напевно почав набирати бидло вчителів які покажуть своїм прикладом ''как любіть страну''

        42.11.22, 19:29Відповідь на 3 від ПорохоБот

        Так!! Зелена влада витрачає гроші на купівлю блогерів і коміків ротом щоб ті озвучували негатив про Порошенка…
        Та сама влада збирає гроші з людей бо не вистачає на війну.
        На дороги, платних клоунів і піар є гроші, а на танки і броньовики грошей нема…

          53.11.22, 11:15Відповідь на 4 від evgstereo

          Згідний на всі 100%

          Потрібно реального презедента вивести на публічне поле, бо зє і ко... Це маріонеткі за які смикають і вони пердять, що скажуть, бо коломайша керує державую і краде без божно і не тільки, бо вже задовбало розповіді що порох олігарх, а всі колом.., ахмет..., пнчуч... І..., Це св'яті корови. Бо відкритя краж на асвальті гуманітаркі ... важливо, але як яцинюк і петро стратигічно мислять і роблять.
          А тещо ці негідники скупляють всіх хто вміє красиво і переконлево брихати, я розумію і чому я кажу що потрібно мочити інформаційно коломой.. і т.к. і за маріонеток теж не забувати, якщо кошелькі які все це фінасують не задушити то ми будемо отримувати нових кловунів напри.. придула і знову будемо боротися з кловуно і нам нового дадуть.