хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Часопис Перемоги

  • 28.10.22, 16:30
umnik Неможливо побудувати міцну сім'ю, якщо один з партнерів дивиться Арестовича, а інший — ні.
Якщо обидва партнери дивляться Арестовича, то це вже не сім'я, а гурток розумово відсталих довбойобів. Дуже міцний гурток, варто зазначити.
chih Приклад Саакашвілі мав би навчити виборців Зеленського (і самого Боневтіка), що прості рішення часто ведуть до в'язниці.

look Кирило Тимошенко привласнив позашляховик, який General Motors передали Україні для гуманітарних цілей. Тобто Офіс Президента не лише не допомагає — він пиздить у фронта. У людей пиздить гуманітарку, у військових — позашляховики. ОПУ наживається на війні.
wakeup Відключення світла мають допомагати українцям краще бачити в небі супутник Притули.

Ну що, як зробили? За підрахунками Світового банку, близько 25% населення України житимуть за межею бідності до кінця цього року, а у 2023 цей показник може зрости до 55%

Гігантопітек - найбільший з приматів, що коли-небудь жили. Важив від 300 до 550 кг, був вегетаріанцем. Він навіть більший за Стефанчука, уявляєте?



Судьба человека


На Западном фронте без перемен. Хороший трейлер Netflix по хорошей книге. Обязательно к просмотру для людей, верящих в романтику войну и воспитанных на пионерах-героях и фильмах типа "Неуловимые мстители".
   За сто лет практически ничего не изменилось — мобилизация, бессмысленная бойня, грязь, кровь, трупы, крысы, проигранная война и генералы, которые боятся признать свое поражение. И все гонят и гонят людей на убой под подлым лозунгом: «Наши мальчики не должны погибнуть напрасно».

Стікер у маршрутці


7

Коментарі

Гість: Inna_19

128.10.22, 17:02

    229.10.22, 10:04

      329.10.22, 10:19

      Я даже наощуп би й... москолоту тільки дайтемо ...!!!

      Анекдот просто, ...взяли защоку..., як мед, солоткий і сбонус мішний


      Даааа й@ліщі в вошевого просто ..., хочеться випробувати народну мудрість та спробувати харкнути і узнати промажу чи ні