хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Часопис Перемоги

  • 22.10.22, 20:34
umnik Зелені не вибачилися за "Порошенко наживається на війні" і продовжують інфо-кампанію з дискредитації п'ятого під час війни. І в цей же час боти-блогери Подоляка ображаються на саркастичне "війна вигідна Зеленському".
girlkiss У першої леді прекрасний робочий графік: доба/двадцять дев'ять. Раз на місяць дає інтерв'ю зарубіжним ЗМІ, як побороти стрес, а решту двадцять дев'ять днів бореться зі стресом на віллі в Італії. Поки безсоромна дружина Порошенка піариться на допомозі ЗСУ.

Обстріли об'єктів критичної інфраструктури і відключення електрики вигідні Зеленському. Президент наживається на війні.
...бо більшість тролейбусів на електриці замінили автобусами на дізелю. Шах і мат Ахмєтову від бабушки бєні! Ну і нам всім. Ну хоч поржом.
Якщо дурити народ , так у всьому!
если серьезно то форбс сказал что у этого парня из народа за три года состояние выросто до 850 !!!! миллинов баксов!!! ждем первого миллиарда!!!
- Якби не була б вигідна - він би давно її закінчив
- Яким саме чином?
- Це лише він знає, бо говорив, що війна вигідна Порошенку, а він її закінчить.

wakeup Нікому (навіть кацапам) не вигідна ця війна так, як клоуну.
Ще в січні він був чмом з імпічментом на носі, а сьогодні - «герой що врятував країну». Такі дивіденти від здачі країни не отримував ніхто і ніколи.

chih Якщо б журнашлюхам зараз заплатили би, як платили за джинсу проти попереднього президента, то такі заголовки були б повсюду. Але зараз платять більше за "хвалєбниє речі" ну і старі фейкі про попередників. Знаю ще одну державу де одному презеденту співають тільки хвалєбниє речі...

Легко бути розумним, коли очевидним стало те, що раніше розуміли думаючі люди..

umnik Цікаво, що до сих пір не було держпрограми по заміні алюмінієвих кабелів, які горять на раз два три, або заміни труб,які вже згнили зсередини і ледве дихають, за те є ряд програм великого крадівництва, де можна добре нагрітися на неякісних матеріалах, давати преміальні бабі бєні

Занесли в Миротворець!!?? Під час війни!?dada ага-ага!

stop Золкін! Почитай книжку... Дуже помагає. На шлях істинний наставляє. І всім раджу перед сном читати її. На ранок приходе розуміння для чого ти живеш. Щоб усякі золкіни мізки твої не засирали

Хуже всего — это когда друзья, которые сидели с тобой за одним столом, шутили и плясали, начинают нести какую-то хуйню про «нацистов в Украине», словно их укусил зомби

Найкраща зброя-це ковбаса. Во Владимирской области мобикам губернатор подарил по палке колбасы

В Херсон завезли одномісні човники для русні


Вся история этой страны - тонна вранья, всё руководство - кучка маньяков, вся армия - банда убийц, вся литература - сплошная графомания, вся музыка - перепевы краденого, вся элита - дешевые клоуны, всё величие - сортир на улице.

tort Просто факт. Без русского пушкина прожить можно, а без украинского борща - нет.
Прожили без Гумилёва, Мандельштама и многих других. И борща, кстати, тоже. На одной баланде. Что теперь расстраиваться из-за памятника?
- 99% русских живут без Пушкина и нормально. Борщ последний раз ели в пионерском лагере
lol Нє- нє.. ми не будем вказувати рік офіційної публікації "Енеїди" Котляревського і рік народження "аснаватєля русскай литературьі" арапа Пушкіна, нє, не будемо.. нізащо


3

Коментарі

123.10.22, 15:47

З приводу золкіна -то він для мене очередний продажний журналюга, котрий за гроші бені готов закидивать лайном українських патриотів, в тому числі і пороха! Мені просто був невідомий факт того шо він мав шось спільне зі зрадником шарійом? З приводу пушкина, якого орки приписують до своїх, то він більше належить африканському народу?!По матері ефіоп(чі щось подібне, до якогось роду африкі) а по батькові єврей! І де він уський?

Сторінка дуже цікава!

    224.10.22, 11:26

    Дякую за хорошу книгу, скачав і читаю

    Три чмоні і ковбаса, не хватає кольорових пакетиків
    З одномісними плавзасобами