хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Часопис Перемоги

  • 22.10.22, 18:41

«Українській журналістиці» настільки немає чим зайнятися в ці вирішальні для країни часи, що вона розпочала внутрішню широку дискусію щодо інтерв’ю з військовополоненими росіянами. Я мовчу й мовчатиму, бо не асоціюю себе з цим потворним явищем. Ідіть нахуй, «колеги». Слава ЗСУ!

А скільки зеботів пішло Крим захищати? Скільки зараз тих самих зеботів на фронті?

Нова валюта "2-3 гривні"



Типові відмазки зеботів, типу тобі потрібен був Херсон, сам би і захистив. А те шо оборону організовує генштаб і від окремих людей нічого не залежить. Люди просили зброї, а їм її не давали, а ти винен що не помер і не попав у полон.

10 іранських інструкторів, які консультували російських військових щодо запуску дронів, було ліквідовано в Україні – Jerusalem Post.


Технология была обкатана в советской программе Время. Чётким, уверенным голосом, под барабанную музыку "Время вперёд!" зрителю докладывали мифические достижения СССР. Никто не слушал смысла, только голос, вселяющий веру в успех, и советские люди засыпали голодными, но счастливыми

Ишь чё выдумали! Авторские права,интеллектуальная собственность...Чё только не придумают ,лишь бы рузкава чилавека дискриминировать!



5

Коментарі

Гість: Inna_19

122.10.22, 20:46

    223.10.22, 10:25

      323.10.22, 18:51

      Красиво сказала Alina Sarnatska