хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Часопис Перемоги

  • 17.10.22, 20:22
стало відомо, що сьогодні зранку путін вбив в Києві молоду родину з ненародженою дитинкою. Прості росіяни ніяк не причетні. Вони в цей момент читали пушкіна та дивились балет

Спочатку розумних закидали гівном, потім закрили рота, а згодом самі дивуються: "Чому у моносброді одні жадібні дебіли і зрадники?"
umnik Звук - це найповільніше, що є в світі. Про важливість армії, мови та незалежної церкви Порошенко говорив ще в 2019, а до «вкраїнчиків» дійшло аж в 2022. Чи не дійшло? - Проте: Коли це до них дійшло? Що я пропустив?
Вушний нерв зафіксував звук давно, але дуже довго проходили імпульси через блоковану нейронну систему. У деяких вона досі закупорена.

Мабуть не за нашого життя станеться еволюційний стрибок коли у бидла відросте мозок. Бо поки що виросли лише язики і шлунки. І їхній Всесвіт обмежений краєм корита, в яке хто завгодно наливає помиї.

Сенсація: Єрмак виділив 200 млн грн фірмам Єрмака!!! Це дозволить мінімум одного українця вивести за поріг рівня бідності

Поки слуги підкидали дрова в топку неіснуючої липецької фабрики,95 кв продовжував свій бізнес в рашкі «Оборона півдня готувалася ще минулого літа,що сталося надалі-я думаю,це буде предметом з'ясування.Є така думка,що це має статися після війни»,-Данилов

я таки стесняюсь спросить за ето, а на каком произведении, какой-то там Гомер, обошел самую светлую голову современности, известнейшего литературоведа и знаменитейшего писятеля Зеленскага?
"СКАЧАТЬ ПОЛНОЕ СОБРАНИЕ СОЧИНЕНИЙ ЗЕЛЕНСКОГО БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ И СМС"


lol Сьогодні ввечері на Житомирщині сили ППО попередньо спрацювали по нерозпізнаному літальному апарату, — Житомирська ОДАuhmylka


uhmylka Київ чекає німецькі танки.
Цей вислів має завсім інший сенс, ніж 80 років тому...

Єйск. В будинок влетів безпілотний літак. Але безпілотним він був не завжди




6

Коментарі

117.10.22, 20:46

    218.10.22, 10:44

    Жарт з ппо жетомерским...

    Слухав великого крупце борця шабуніна, маю такий гріх, такого нагородив ''...в Україні корупції немає і не крадуть і крадуть! ... Схеми не створються і створються...! З бюджета крабуть не кравши крадуть...! Ще одного корупце кловуна запустили, я це підвожу дочого дермак він ці 200 мілінів не краде і краде, ви не відно розуміхте і розумієте... Та взагалі ви походу порозобот.
    Давайте просто поки головних кукловодів мочити і нформаціїно коломойшу, ахметовшу, пінчучку ...!

      318.10.22, 11:25

        418.10.22, 13:58Відповідь на 2 від ПорохоБот