хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Часопис Перемоги

  • 13.10.22, 17:52
Про свободного думкєта...
Мені здається, Європарламент вирішив, що гасло «ДУМАЙ!», то від зеленського, а не для зеленського і його виборців.
А якщо серйозно, то мені здається, що всі ці премії та нагороди хтось цілеспрямовано дискредитує... Де свободна думка, а де зеленський?!


umnik Зеленський запропонував країнам G7 "формулу миру, щоб зупинити Путіна", яку ОПа злизала з декількох планів Петра Порошенка.
Краще б Вова прислухався до Байдена, який не бачить сенсу зустрічатися з путіним. Бо підготовка до поїздки на Балі до ху^ла може для ЗЕ погано закінчитись.
бомби летять, будем росню бамбіть!
-Диви яке зараджене оптимізмом!uhmylkaСпочатку подумав що це прикол. Це і є прикол- переклад не вірний

Хто на Позняках, починайте забувати!


И Поворознюк. Без него никак. Зеленоскотская шобла, берёт самое гнойное и мерзкое создание, образ и вытаскивает его на свет общества, рассказывая и подавая пример для всех, что вот это сегодня пример и подражания для всех украинцев


От і що з цим робити?
ХЄрмак так куди Україна піде ??


Чеків знову не буде, але є цифри, з яких всеодно видно, що, з врахуванням всього заліза в комплексі, Прутило напарив лохам дрони вартістю $50к за штуку. Логічно припустити, що, якщо залізо управління вціліє, то нові дрони, підшиті до нього, будуть дешевшими. Але поки що $50к.

Одвічна боротьба

І ще Комаровський рік тому!!! попереджав


Щира подяка полякам за потужну підтримку і допомогу!

5

Коментарі

Гість: Inna_19

113.10.22, 18:28

    213.10.22, 18:58

      314.10.22, 12:51

      Я завжди казав і кажу наші олігархі,а саме: колмойша, пінчучка, фірташ, ахметка, онищенко,це головні тормоза розвитку українського суспільства і україни, потрібно використати війну для того щоби того ... Підчистит радянсько-рашистский олігархат що би вийти на новий розвиток на шої країни.
      Бо ми кидаємося не натого хто гімно муте..., ... ми кідаємося на кукли, потрібно заглянути всуть політично утвореня нашої країни, ... це олігархі.

      Не буде пінчука тоді зникне ще один клоун придула...!

        414.10.22, 13:54Відповідь на 3 від ПорохоБот