хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Часопис Перемоги

  • 12.10.22, 14:50


визначити переможця вкрай тяжко, обидва претенденти сильні в цій категорії
Зеботва в коментарях до твітів де говориться, що гроші треба вкладати не в дороги, а в оборону, саме так і каже.

umnik Ймовірно, агентура готує Зеленського до участі в саміті G20 на Балі для зустрічі із головним куратором-бенефіціаром ху^лом. Відразу мегазради не буде: про щось побазікали, намітили і все. Буратінам, напевно, потрібен привід, щоб виправдати нашу минулу і майбутню здачу
look Для цього пророблятимуть методички і кремлівські схемки. Маємо розуміти: ЗЕ – ніхто і нічого не вирішує. Їм керують. Але кодло залежить від його рейтингів.
Бо Вова – бульбашка піару. Він дуже рейтингозалежний. Тому, маємо не замовчувати тему, а мусолити її постійно.
Пауза у війні – ціль путіна. Якщо вона відбудеться, знайте: ЗЕ здало нас з потрухами.
І ця зрада коштуватиме ще більше життів українців, ніж ми вже втратили. Хоча, у Зеленського паузу будуть загортати у фейковий фантик нібито "збереження життів".

angry Дзвонили з Кам'янки-Дніпровської, Запоріжжя: Російські нелюди лютують: не сподобалось щось – палять хату, Не так подивився - на підвал, Зачинена хвіртка – розстрілюють чергою з автомата всю хату. Ґвалтують всіх, хто дихає – від 10 до 80 років. Просять ЗСУ не брати росіян в полон!


Жасулан Дуйсенбин в ЗСУ! Героям Слава!


Алла разы болсын
6

Коментарі

112.10.22, 15:36

    213.10.22, 13:54

    Ой дограється! Ой допиздиться головний мало роська боневтила, я бачу довічне для нього буде замашо, воно хоче щоби рвали пошматочка і скормлявали всім, ким воно себе оточило