хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Часопис Перемоги

  • 10.10.22, 15:42
look Ну, як там асфальт, ремонт доріг і мостів в Запоріжжі, Зеленський, яке третю ніч поспіль обстрілюють твої бізнес-партнери? Чи не правда, що розпил грошей під час воєнного стану має прирівнюватись до державної зради?
umnik Лукашенко: "рб та рф розгортають спільне угруповання військ". Диктатор бреше, що Україна нібито "відкриває 2-й фронт війни проти білорусі". Це оголошення нам війни. Чому мовчить МЗС єрмака-Зеленського? Чому не розірвані дипвідносини з агресором? Чекають на новий бітум для доріг?

В очі впали фігурки сцикла, який Україну порівнював з порноакторкою, поруч з фігурками Гетьманів. А є фігурка з роялем?))
Навіть у путіна такої уйні не було. Грьобаний совок і піар нікчемних антиукраїнців.
Анти геморойні подушечки. Також можна використовувати для масажу простати

umnik Слуги Народу донатять на ЗСУ переважно лайками і відосами
Це вам не єлон йоb його мать.

wakeup Вісім місяців русня бомбила Україну просто так, а вчора та сьогодні за кримський міст

wakeup Переконаний, що навіть після сьогоднішніх обстрілів, монобільшість не перенаправить мільярди з Великого Будівництва на потреби ЗСУ. Натомість закликатиме українців донатити реєстровим волонтерам. Що це, як не "розпил на крові"?

Рік тому. Зелені готуються до війни.
До війни з Порошенком.

У одного из изобретателей телевидения Владимира Зворыкина осталась двоюродная сестра в СССР. Когда началась война Зворыкин перевел миллион долларов для поддержки Советского Союза. Прочитав об этом в газете в холодном январе 1942 года сестра написала трогательное письмо брату с благодарностью от имени всего советского народа и с просьбой прислать ей одну пару зимней обуви — ей не в чем было выйти на улицу, чтобы получить хлеб по карточкам.
     Бдительные советские цензоры не дали письму дойти до адресата. Они пересылали письмо все выше и выше по инстанции — с одной стороны, конечно, миллион долларов, а с другой — не будет ли ущерба престижу могучего Советского Союза? Летом 1943 года письма дошло до самого Молотова, который сначала решил показать письмо Сталину, но потом набрался смелости и великодушно самостоятельно распорядился выдать сестре Зворыкина зимнюю обувь. При условии, что об этом не узнает ее брат.
Як там "супутник притули", допомагає?

Наші хатки їхм не подобаються, тому воно йде "остановить гражданскую войну на Украине" , щоб в нас було, як в них

angry Трусливый крысеныш боится взять на себя ответственность за бомбежки украинских городов: Путин - "Удары по украинским городам сегодня утром были нанесены по предложению минобороны и по плану Генштаба России".

War in one photo. Zaporizhzhia…


4

Коментарі

110.10.22, 18:02

    Гість: Inna_19

    210.10.22, 20:27

      311.10.22, 16:28

      Вавка не як не заспоється з свойм асвальтом? Напевно зЄ нелохо-чмо думає нацярувати купу доларів і у@бати до друга в ростов, а коломойша залишиться і зробе вигляд, що воно тут не причом і підкладе нового кловуна (маріонетку) тількі з пінчуковского каналу. Потрібно цю практику завершувати. Всіх олігархіч, колойшу пінчука фіртоша і ... а ахметку в самому кінці відправити до перевіреного історією друга гельотина.