хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Часопис Перемоги

  • 07.10.22, 23:10

shock ЗЕмбіленд за наші гроші: Телеканал "Рада" платить з кишень українців чиновникам офісу Зеленського:
К.Тимошенку - десятки мільйонів за піар його самого, а також А. Єрмака та М. Подоляка, - Бігус.інфо. На телемарафон "Єдині новини" у 2023 році ЗЕзграя розтринькає 2 млрд грн.

umnikНу, слава Богу! В Нобелівці таки сидять не тупі люди.
Ані Зеленський, ані Навальний, ані Тихановська премії не отримали. Це добре. Дехто з них (а, може, і всі три) мають сидіти на лавці трибуналу. Після повалення режиму путіна, сподіваюсь, багато, що дізнаємось про цих буратін.
shock Дивно, що Нобелівську премію миру не присудили 700 тисячам росіян, які втекли від мобілізації.

Тарвс Чорновіл  umnik Знаєте, яке зараз питання задають тисячі людей на лаптєстані? Де знайти біографію Зеленського і на якій сторінці описано: як 4 рази відкосити від мобілізації?

НАШЕ, НАШЕ ЭТО

Золотовалютні резерви екс-рф впали з початку повномасштабної війни на $102,5 млрд. Уряд рф на 20% скоротив витрати на підтримку економіки,
різко скорочує витрати на боротьбу з раком (-19%), мільйон росіян утекли від мобілізації, але ввезення на рф наркотиків підскочило на 3900%

uhmylka Рамзан Кадыров обратился к ВСУ с просьбой временно прекратить сопротивление спецоперации в знак уважения к юбиляру

Российский стратегический бомбардировщик Ту-22М3 стоит безумных денег и может нести ядерное оружие. Именно Ту-22М3 бомбили Харьков, Кременчуг, Одессу и сбрасывали тяжелые бомбы на защитников «Азовстали».
Два таких самолета были уничтожены украинским беспилотником на аэродроме "Шайковка", который находится примерно на полпути от Украины до Москвы. В глубоком российском тылу. Там дислоцируется 52-й гвардейский тяжелый бомбардировочный авиационный полк. И это при том, что военный аэродром — один из самых хорошо защищенных объектов.

Почалося!


Подарунок від Бульбо-Пюрера

Тут білоруси Міші Подляку гарне питання поставили


треба всім знатиumnik

Смачного!uhmylka Можна полонених кацапів годувати

5

Коментарі

Гість: Inna_19

17.10.22, 23:20

    28.10.22, 11:25

      38.10.22, 11:59

      Я важаю що врятує поки звільненям 2-х людей вавку мАлороса і його тАвАріщя вавку пуйла, бо вдійсно є страшна організація назва у них, ДЕБІЛИ - а вони мають свойх людей повсюду!

      Скажи хто твій знайомий або товариш я скажу хто ти, це чітко видно що г+г і мискачучка показує, що шахрай це норально, якщо ти підтримуєш вавку ти не шахрай а крути шоумен, подібне до подібного тягнеця. Закрити г+г і розігнати журналістів з цього пропагандонсько-коломойкого каналу та повідбирати у всіх журналістів ліцензії журналіста. Щоби зробити прищеплення для продажних журналістів.

        48.10.22, 14:52Відповідь на 3 від ПорохоБот