хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

Часопис Перемоги

  • 07.10.22, 12:36
Вже і клоун їм не такий У Кремлі заявили, що "чекатимуть на нового президента України", щоб сісти за стіл переговорів
Порошенко їм не сподобаєтьсяuhmylka

Згадалося


В одній із серій Чорного дзеркала британський прем'єр-міністр у прямому ефірі трахав свиню. В українській же реальності президент з допомогою свого хряка Поворознюка трахає всю країну — в прямому ефірі 24/7.
Схоже, розкручуючи Поворознюка, влада готує для нього якусь нову структуру, щось типу "Офісу найпростіших рішень". Хоча, як на мене, найорганічніше цей кугут виглядав би на чолі організації з лаконічною назвою "Офіс найпростіших".

Бандит, шахрай, крадій, власник футбольного клубу. Чому став популярний - це риторичне питання?


Як тільки доблесні ЗСУ починають kacaрам бити морди, так кремлівські біси верещать про переговори. Ватажок совфєда екс-рф закликала делегацію України терміново сісти за стіл переговорів.
З тобою, Валя-стакан, тепер тільки лавров з шойгу сядуть поруч на електричний стілец

Сто років тому, 6 жовтня 1922 року, в КарнегіХол був уперше на теренах Нового Світу виконаний «Щедрик» Леонтовича. Виконав твір хор Кошиця, який за дорученням Симона Петлюри робив світове турне на підтримку української культури.
tears Сергей Гармаш сегодня покинул Херсон и драматический театр, который он якобы восстанавливал. С ним уехали его родители. Херсон остается без театрального искусства и в скором времени окажется в руках биндер.

Илон Маск вошел в азарт, что достал карту и начал показывать откуда на Беларусь готовилось нападение

Уран для советской ядерной программы добывали в самом страшном советском концлагере Бутугычаг — в том самом, где совки распиливали человеческие черепа. Именно этим ядерным оружием путин сейчас угрожает Украине. Забытые преступления прошлого всегда хватают будущее за горло.

На нашій землі триває боротьба, масштабів якої світ не бачив із часів Другої світової. Ми не маємо права перекласти цю війну на наших дітей. Ворога потрібно знищити тут і зараз. І ми це можемо зробити.
Йому заздрять, дехто його ненавидить, а мільйони сцяться, проте більшість вірить, поважає та бажає здоров’я, Перемоги Україні та смерть ворогам!
Як символічно


путин присвоил террористу кадырову (тот, что резал русских оккупантов) звание генерал-полковника. shock А почему не фельдмаршала или генералиссимуса?
Этот отщепенец, расеянчики, ваш новый хозяин. Хотя, вы и против тувинца шойгу не возражаете. Следом и китайские сюзерены подтянутся



6

Коментарі

17.10.22, 14:53

    27.10.22, 15:50

      38.10.22, 12:46

      Можна всі привітати з передлесокацію кримского мосту слава Україні і Слава ЗСУ