хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Часопис Перемоги

  • 27.09.22, 15:20
look Народ, а підкажіть де мобілізовані з рашки зараз знаходяться на тимчасово окупованих територіях, якщо знаєте?
umnik Якщо після нашої перемоги Зеленський залишиться президентом, то у випадку війни, наприклад, РФ з Китаєм, сотням тисяч російських дезертирів дозволять переховуватися в Україні. Як це зараз відбувається в Грузії. Тому що "какая разніца" і "кровь забудєтся".

Як цей злочин кваліфікується міжнародним правом?

Читати не буду. Знаю ще з дитинства радянського як діяти: завернуться в белую простыню и ползти в направлении ближайшего кладбища)) Але звичайно дуже заспокоює від голови парламентського комітету таке читати. Подивимося завтра, наприклад, на курс долара…

umnik Запоминаем: когда в детей стреляют из пистолета - это теракт и трагедия, а когда хуярят по ним ракетами - это специальная военная операция

wakeup Холодильник не смог победить телевизор, если бы на помощь не пришёл старший брат – рефрижератор.

shock #Zеленський дав обіцянку російським військовим, які здадуться у полон, що вони зможуть залишитися в Україні. Охуєть. Ми їх звідси, а він їх сюди на ПМЖ.

prostite Так  @arestovych
 снова всех  обманул? Это как-то и не смешно, когда тело за 50 ведёт себя, как нарцисс- малолетка, так оно ещё и лжет чаще, чем срет

- Вот что, Лёша. Полковника я тебе не дам

Сірожа не може не брехати.

Те, що офіційне представництво Рошена в Білорусі знаходиться в процесі ліквідації - Сірожа мовчить, і навіть на фото коробки його дані не підкреслило. Але от імпортер (який ніяконо прямого відношення до Рошену не має) - то кєк. Але зебіли ведуться

До слізtears коли там оргія в сільпо?головне каси самообслуговування



навіть коментувати не буду

БУЧА. СБУ затримала причетного до вбивств у Бучі. Він потрапив у полон на Херсонщині. -русо свино собака тепер тобі капут !

И в 88 лет можно сохранять трезвую голову и ясный ум. А главное, честь и совесть. С днём рождения, Олег Валерианович! Здоровья и долгих лет!
look У каждого ватника, который хотя бы издали видел работу украинской артиллерии (бавовну), возникает древнее пещерное чувство, что ему противостоят полубоги. Ватник начинает говорить более тихим голосом и больше не употребляет слово «х@хлы», боясь прогневить высшие силы.


8 часов назад в Шереметьево. Они ёбнутые!

Совсем не хочу уезжать! Так всё было хорошо. По-домашнему. Ходили на парады. Носили ленточку полосатую. Потом букву Z. Почему теперь нас мобилизуют на войну?

5

Коментарі

127.09.22, 17:13

    227.09.22, 18:29

      328.09.22, 20:46