хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Часопис Перемоги

  • 25.09.22, 22:41
Так само повинна зробити й Україна, особливо, враховуючи, що росіяни воюють проти неї. Проте, Зеленський роздає українські паспорти рашистам.
чинарік казав: "Росіяни - теж люди. Вони не зможуть піти війною на Україну" (с)


umnik Колективні злочині проти України скоїли представники білорусі, сирії, єгипту, бразилії, венесуели, уругваю, того, пар, яки взяли участь в путінській виставі на фейкових референдумах в окупації. Де реакція МЗС? Як з лукашенком, ще бітум на крадівництво купляємо? Дипвідносини ок?
hypnosis "Крым украинский, его нагло отжали" - Усик. shock Ну наконец-то, не прошло и 9 лет…
«Набираю Алексея - не отвечает»

umnik "Ми пахалі!", - сказала муха сидячи на голові вола. "Ми й без ваших танків переможемо!", - сказав Володимир Зеленський Німеччині. Знайдіть 10 відмінностей.
look У довгостроковій перспективі головною проблемою України будуть не 300 тис мобілізованої русні, з якими впораються ЗСУ, а 800 тис підписників Арестовича. Бо проти останніх навіть Залужний безсилий, а для Зеленського вони взагалі — опора режиму
А можна Беню виміняти у американців на ядерну зброю?

wakeup Зе:"Я шокований. Не розумію. Ізраїль нам нічого не дав,нічого, нуль. Я розумію,що вони повинні захищати свою землю,але я знаю що Ізраїль експортує своє озброєння в інші країни"
-То нехай Зеля в дзеркало подивиться,а потiм в свiй i 95 кварталу список допомоги ЗСУ з величезним нулем
73% будуть дуже довольні, їх цікавить тільки пожрать та поржать на рузьком язікє..
Альо!!!! Прівьєт!!!! Ньє віжу ваших рук!!!! Всьо пучком!!!!

umnik На Сумшине , отбирают у людей трофейное оружие , колоборантов мэров оставили у власти , оборону не укрепляют , добробаты разгоняют , это как понимать , на фоне всеобщей мобилизации в рФ ?


Ванья Х*йлобистін чьотко знає що він не здохне тому бажає це "мужикам", пакетів "зволонтьорів" пацанам?

Вільний народ не боятиметься рабів, які біжать





Поразительна даже не та коровья покорность, с которой родители отдают своих детей на убой, а те слова, которые они при это говорят — патриотический долг, надо Россию защищать, служи с честью сынок — не посрами памяти дедов и пр.
     Неужели вы не понимаете, что вас подло и цинично обманули? Нет такого патриотического долга — прийти в чужую страну и убивать там людей. Никто на Россию не нападал и ее безопасности ничто не угрожает. Ваши деды в гробу бы перевернулись узнав, что русские убивают украинцев.
8

Коментарі

125.09.22, 23:03

    Гість: Inna_19

    225.09.22, 23:07

    Дєди б не перевернулись. Вони теж вбивали. Нас вчили історії наші кати. І нашій вторинності вчили теж. Цю казочку час забути.

      326.09.22, 10:25

      На окупованих територіях діє партизанский рух, котрий беспощадно ліквідує колоборантів...а в нас на території України в Сумской області сидят досі на мерских кріслах-мери колоборанти???Дуже схоже на те, що влада решила з другої спроби здійснити плани пуйла? Мобілізація армії зі зломленим духом не допоможе, просто війна растягнеться ще на деякий час щоби цу всю масу на пакети з добривом!

        426.09.22, 12:05Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

        дєди б не перевернулись. вони теж вбивали. нас вчили історії наші кати. і нашій вторинності вчили теж. цю казочку час забути.згоден на сто відсотків з твоїми словамибо жив на херсоньщіні в нас були западеньці по переселеню,до них і до їхньої мови ставились як до ізгоїв другого сорту бабця моя мені забороняла дружити з дітьми переселеньців,все було русифіковано і сіялась ненависть!!!! ,від дідів які прийшли з війни перевернулись би хіба що від того що невстигли замордувати західну україну прибиваючі дітей цвяхами до дерев !!!! і україна оьедналась і стала единою !!!!

          Гість: Inna_19

          526.09.22, 12:09Відповідь на 4 від ДАВИД

          Так, час показав, хто бандити. Западенці чи ще хтось.

            626.09.22, 12:46

            Отіх дідів достінкі які перевернулися!!!
            Бо ті діди винищували інакодумців, українців і так далі, бо я сам з Херсонщіни, а мати з черновців і бачив як ставилися до западенців!, як опинилася Україна під впливом комуно-рашистів?!! Так названі наші діди це зробили, вони це робили, це потрібно визнати зробити нам висновкі і не робити тіх помило, і не згадувати дідів як авторететних показник на який потрібно рівннятися, ми вроді не тупі і не дурні.

              726.09.22, 17:50Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

              Ваша правда