хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Часопис Перемоги

  • 25.09.22, 15:15
umnik тепер жоден зі зграї подоляк-єрмак-арахамія etc не заїкнеться про якісь перемовини з вбивцями-терористами з рф. путін остаточно вибрав для себе та рашки смерть. Нам залишається лише розчавити лайно, що лежить на півночі від нас, повернути награбоване і репарації.
Херої, бл.., шашличні.
"Праіпалі" (цитата рупора ОПи) широкий наступ, південь, АЕС, евакуацію, постачання та озброєння армії. І жодного українця.
Влада чужинців, що будує собі геройський ореол на смертях справжніх українців.

shock Чого немає Кошевого, Пікалова, Мосейчук?!
umnik Україна запросила скликання РБ ООН через псевдо "референдуми" на окупованих територіях. Якщо рф не виженуть з РБ ООН за злочинні спроби змінити міжнародно визнані кордони всупереч Статуту ООН, то на @UN  тре ставити хрест. Що це за організація, статут якої топче її постійний член?

Враховуючи, що слуги московського наріту всі дурні, то виходить, що біля кожного ЗЕ по шахраю. І ось таку смердючу шоблу вибрали собі у владу шлунки. Українець би ніколи так над собою не приколовся б

wakeup дугінська консерва, яку оберігає агент єрмак продовжує провокувати: "5,5 мільйона українців можна мобілізувати", – арестович. "Мільйон ми покличемо якщо що. Та й Захід допоможе. Якщо нам не вистачатиме, ми мобілізуємося ще раз". Єдина надія кремля на хаос. Зелена філія провокує.

Це так, ZEрежим подарував за кошт простих українців Ефіопії та Сомалі (які в ООН голосують за наказами москви) – 50 000 тонн пшениці, постанова КМУ №1040 від 16.09.2022
Березень 2019. Путін ротом Венедиктова підказує українцям,за кого потрібно голосувати,бо його"влаштує будь-який президент,крім Порошенка". Що робить мудрий нарід? Відповідає "Як скажете,ВладімрВладімрч" і голосує"аби не Порошенко". Отримує президента-нікчему з кротівнею і війну.

В России рекордное за 9 лет повышение тарифов на газ. Байден, что ты творишь?

umnik Если ВСУ за 7 месяцев разбили профессиональную российскую. армию, за сколько времени они разобьют непрофессиональную?
«Мы покончили с российской профессиональной армией, пришло время покончить с любительской» Валерий Залужный

«Если бы я был на 50 лет младше, я бы вступил в армию Украины», — Ален Делон

look Ірина Геращенко: ті, хто голосував за «харківські угоди», досі сидять у парламенті

Де два українці — там три гетьмани. Де два кацапи — там три купи лайна, стіни в лайні, стеля в лайні, самі кацапи в лайні — все в лайні. І п'ють горілку


Директор миколаївської школи яку зруйнували росіяни

Геть фсбшну сєкту з України!


6

Коментарі

Гість: Inna_19

125.09.22, 16:05

Не зліть Тетянку!

    225.09.22, 16:18Відповідь на 1 від Гість: Inna_19

    Я б з Танькою в розвідку пішов ..

      Гість: Inna_19

      325.09.22, 16:29Відповідь на 2 від evgstereo

        425.09.22, 18:09

        Хочу подякувати татяні і побажати побільше спалених танкі москальских і не хай Боженька береже.

        Я не може зрозуміти зернові угоди це прощо, ми економіку підіймаємо на крові наших громодян бо 50 000т.безкоштовно щось давати це точно вбюджеті нехріна ... . Чи рятуємо африканскіх уродів які підтримують моцкалів і вбиваючи знову наших громадян. Улю аля досить сіяти москальскі україноно наративи і на@дувати мене

          525.09.22, 19:53

          Яник колись зіштовхнувся з Тетянкою, і обломив собі зубки. - так і цей зе теж свої обломає зубки свої, коли буде продовжувати нападати на справжніх патриотів!