хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Часопис Перемоги

  • 20.09.22, 12:35
Супутникові знімки Planet Labs, що є в розпорядженні «Схем», демонструють спроби російських окупантів відбувати переправу через пошкоджений ракетними ударами ЗСУ міст в районі Каховської гідроелектростанції.

uhmylka А спутники Притулы показывают что лох не вымрет))

chih Арестович ностальгує за СРСР, записує інтерв'ю з не такими росіянами. Зеленський видає не таким росіянам громадянство. Арахамія виводить з-під санкцій російських олігархів. Але боти януковичівського Подоляка називають кремлеботами порохоботів. Брехня має бути тотальною.
umnik В ОПУ овер дохуя "савєтніков", тому не дивно, що країна поступово перетворюється на "страну савєтов"

Олег Леусенко
Я не проти опонентів і дискусій, адже у суперечці народжується істина. Тож довго не банив фанатиків Зеленського.
Спостерігаючи за зеботами, зробив однозначні висновки: односкладові фрази, що не несуть інтелектуального навантаження...
...реакція на опонентів у дусі "Сам дурак" чи "а ваш Порох не кращий". 80% коментів говіркою окупантів. Багато матюків.
Аргументація - суцільна брехня та поширення наративів кремля. Тому, зелебобікі йдуть в баню превентивно.




Вот это и есть настоящий русский мир. А не Рахманинов с Толстым







(Московсько-козацька війна) — збройний конфлікт, що тривав з 21 вересня 1658 року по 17 жовтня 1659 року, між #Гетьманщиною, на чолі з гетьманом #Іваном_Виговським, та Московським ханством


Люди не в состоянии просчитать последствия даже на один ход вперед. Ну какая мотивация сражаться у заключенных?uhmylkaА если сзади поставить в заградотряды чеченцев, то солдаты еще быстрее начнут сдаваться в плен
5

Коментарі

120.09.22, 13:42

    Гість: Inna_19

    220.09.22, 13:45

    З уголовніками це хід конем. Раніше росія їх годувала в тюрмах, тепер ми маєм годувати? Як матеріал для обміну вони нічого не вартують.
    Верещучка грозиться рускім учителям, захопленим на Харківщині по 12 років. Це ми їх 12 років маєм годувати і як ми виглядаєм в очах світу? Все таки 12 років - забагато, яке воно не є. А генерала їх віддали без обміну.

      320.09.22, 17:56

      О. Леусем згідний на 100%, тільки одну дрибничку змінивби, сприводу москальських гнид в Україні. Чистити потрібно зараз потихеньку, бо після перемогі ці гниди будуть кричати які вони самебільше за всіх.

      Як узнати малоодсоса і про промете класні жарти

      Інна19 вичислила багато ходовучку москалів))), пропоную після завершення війни не кормити цей непотріб , просто привести но моцкальськаго кордону і гнати пендалями цей непотріб.

        420.09.22, 21:01Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

        вчителі гірше за солдат, - розбещують рус міром дітей, міняють свідомість на роки. Це щоб неповадно було. Світовий приклад. Спробувати можна, на обмін