хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Часопис Перемоги

  • 16.09.22, 12:45

Т/с про Вовку на лайбі зняли, епізодів про замахи повно, фільм "Земляни" дивився, шефіра розстрілювали, десант побороли, тепер ось ДТП.
В коментах просять боневтіка стати заручником. Викуп ніхто не заплатить. Навпаки, мільйони українців приплатять, аби не повертали.

Цікаво, що до цього списку – працювали проти Петра Порошенка, поширювали фейки, пов’язані з рф - гармонійно і беззаперечно додаються ще такі прізвища Портнов, Пальчевський, Коломойський, Зеленський.
Збіг? Ні! кремлядь вас зробила разом, любителі "Сватов"

chih МОЗ: В Україні підтвердили випадок мавпячої віспи.
Здається, що головним в цій справі Зеленський назначить єрмака. Він всім в країні займається – армією, зовнішньою політикою, корупцією судів, ментів, гуманітаркою etc
Уявіть наскільки слуги наб’ють свої кишені ще й на віспі мавп!

umnik 1. жінки, родини продали нерухомість і виїхали з підконтрольних Україні областей, отримали аусвайси, але паспорти України залишили; 2. дружини виїхали до окупантів разом з чоловіками, які пішли працювати в силові відомства. У всіх залишилось українське громадянство;
3. є багато учителів, лікарів, будівельників-заробітчан, які так само перебрались з 2014 р. до окупантів.
І тепер скажіть, будь ласка, якщо ми не матимемо відповідних законів, як після звільнення треба поводитись з цими людьми?
4. Вони і надалі впливатимуть на політику, голосуючи за приховані антиукраїнські сили. Про ЗЕрежим мовчу - манкурти і рашисти їхній електорат. Дивує мовчання стосовно цього важливого питання опозиційних проукраїнських політиків.





Незабаром
Незаконна українізація Незаконний патріотизм Незаконний вступ до лав ЗСУ Незаконне формування територіальної оборони Незаконний супротив братському народу

Заступник начальника ГУ СБУ у м. Києві і Київської області Ю. Палагнюк в офіційному листі просить місцеву владу "вжити заходів" проти переходу парафій РПЦвУ (моспатріархату) до помісної, канонічної ПЦУ через нібито "загрозу для нацбезпеки".

Дійсно, перехід громад з чекістського МП в Українську Церкву загрожує безпеці нашого ворога - московії.
В СБУ повторили наратив тимчасового спікера ВРУ, слуги Стефанчука: "Рада не розглядатиме законопроєкт про заборону діяльності УПЦ МП, оскільки це розколює суспільство".
Ну, давайте, розкажіть нам, як ви підтримуєте чекістську зграю онуфрія-гундяєва-путіна, чий бік захищає ЗЕрежим. Для порівняння, п’ятий президент П. Порошенко навпаки, підтримував і підтримує Православну Церкву України та перехід громад з МП до ПЦУ.


Путин сегодня в Самарканде - для торжественной "посадки именного дерева" выдали шикарную золотую лопату. -- Черенок, конечно, великоват - но пусть к лопате привыкает




5

Коментарі

Гість: Inna_19

116.09.22, 13:02

    216.09.22, 13:04

      316.09.22, 17:26

        417.09.22, 13:46

        Бандера - Порошок доречи лунає прикольно

        Малюнок крило військового і народ наресований на крилі ...

        На зЄ ує@анів немає нормальних слів ...