хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Часопис Перемоги

  • 04.09.22, 22:09

umnik Хоч військо не може стріляти асфальтом, зате люди будуть ходити взимку поміж зруйнованих своїх будинків по заасфальтованим дорогам..



umnik Порошенко як лох заплатив половину необхідної суми за нову бронетехніку НАТО, яка вперше закуплена приватним коштом, а міг би як Притула, жодної власної копійки не витратити, але всі пишуть, шо то Притула купив



rofllolsmeh







«Господа, вы звери, вы будете прокляты своей страной». Пугачева ответила Михалкову цитатой из его же фильма.

Долбоёбы есть, конечно, в каждой стране.
Но в России долбоёбы отличаются тем,
что они умеют гордиться тем, что они долбоёбы!



ЗСУ зібрали врожай кавунів на Херсонщиніuhmylka
7

Коментарі

Гість: Inna_19

14.09.22, 22:15

    25.09.22, 13:01

    Може зедодік хоче будувати вже дорогу для втечі? Кращебвтік-бийстрише би вже кращебвтік!

      35.09.22, 15:23

      Я не можу зрозуміти, що зелений уй..к не завербований кгб? Я скажу воно завербоване 100% спочатку кгбшниками а потім фсбшниками!!!!
      Мій дід, рідкосна кгбешна паскуда, перед смертю розповів, так сказати розкаєвся, як він в інституті батька зеленого уй..ка і самого уй..ка завербував є розписки!!!

        45.09.22, 22:58Відповідь на 3 від ПорохоБот

        Я працював в одному ВУЗі з батьком Зе. Навіть здавав йому іспити, коли вчився на вечірньому. Рівно через 20 років мій син здавав йому іспити. Отак все в одному місті повязано

          55.09.22, 23:00Відповідь на 2 від Влад Ли

          щось дійсно, дупи пригорають в ОП. Але як завжди все порішають коштами. Тому крадуть як ніколи

            66.09.22, 10:23Відповідь на 4 від evgstereo

            Я не можу зрозуміти, чому ви стали прохоботом?! На певно сивий барига вам мільярд заплатив щоби св'яту бубочку обріхувати?!

            Вибачте, за мою нахабність і що може влажу з такими навязливими запитаннями але я не втримався і хочеться узнати загалиний псигічний характер батка тогоЩоНеВтік АкращеБиВтік, просто а люблю збирати різну інформацію про політиків, а особливо псиголічні портрет, це для того щоби знати скім маю справу.

            А за вербовку, я пожартував, мене надихнуло на такий жарт, це як кгб надала докази зєдовбню на петра.

            За діда це правда, після сметі діда вся сімя була вшоці, випадково на ткнулися на війсковий біле, а там виявилося що летенант нквд взапасу. Одним словом рідкісна не хороша людина була. Зараз де які родичи побоюються такого минулого діда.

              76.09.22, 15:48Відповідь на 6 від ПорохоБот

              Навіть у 14му голосував за Яценюка. А потім, за підсумком дійсно добрих діл.. Порох кращий з 91 року. Нарід любить після заворушень обрати прямісінько з барикади керманича. Щоб після, як підскаже обрати протилежність
              Що стосуєтося батька Зе, то він не втримався та наговорив дурниць. Захищав чадо. Не цивілозовано вийшло. А так.. в далекому 90му - зав вичисліт центру в єкономіч вузі. Прогресивний, з гумором, завжди у джинсах, невеликий зріст, в оточенні студентів. Ось такий художній образ

                87.09.22, 13:23Відповідь на 7 від evgstereo

                Приємно спілкуватися з думаючою людиною!
                Яценюн мені подобається, крутий політик з принциповою позицією.
                Завжди голосував за петруху хоча хотів би бачити яцинюка теж презедентом, а краще примєром, хоч яцеценюк теж не поганий депломат, ну я думаю що він дуже сильний економіст і це його стихія.
                За петруху, круче презедента немає, Ющенко №2, а петро №1, бо за всю не заленість петруха зробив більше хорошого за всіх призедентів нашої країни.

                  97.09.22, 15:19Відповідь на 8 від ПорохоБот

                    107.09.22, 18:40Відповідь на 9 від evgstereo