хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Часопис Перемоги

  • 02.09.22, 18:42
umnik Чого ви накинулися на Зеленського за ту віллу в Італії? Ну, так — здав росіянам! А шо ви хочете? На продажі гуманітарки багато не заробиш, а дітей годувать якось треба!

Кляті порохоботи писали і не раз, що Зеленські володіють на улюбленому «російському» італійському курорті вілою на 15 спалень, але чесні ЗЕбобіки розповідали, що не може їхній кумир це собі дозволити, бо не крав і грошей з бенею не відмивав. Так би тема і вмерла, якби не війна….

 Шлепер - "вагонний крадій", або "незграба"
Завдяки Януковичу я дізнався про слово, яке дуже влучно характеризує нинішню владу: "шлепер". Це влада шлеперів


umnik ЗЕ були "не готові підривати мости, думали, що з того боку люди дбайливо ставитимуться..." єрмаківці на 9-у році війни, після вбивств українців кажуть, що їх куратори люди. Допоки військові не зрозуміють, що ЗЕрежим не краще росіян, арестовичі називатимуть українців йолопами.
Ще раз про “Нептун”

"...Ніяких нових випробувань не було, було два клапті паперу, які після візи Зеленського об'явили "Нептун" "технічною відсталістю з дозвуковою швидкістю" Зеленський вже тоді був зацікавлений у зниженні могутності ЗСУ. Навіть у харчуванні...

«...Саранча Зеленського обліпила Україну і догризає останнє. Мародери...» ©

angry Я дуже радий, що військові отримають зимовий одяг від Данії. УЖЕ холодні ночі. УЖЕ не дуже солодко нашим хлопцям і дівчатам в цьому плані. Але героїзувати владу, яка не спроможна організувати одяг військовим під час війни - це пздць. Одяг! Не техніка, не зброя, не снаряди! ОДЯГ!
- Ми готувались до війни з 2019!
- І що ви встигли зробити?
- Бункер для Зє!
- І все?
- Цього достатньо!

Новий учбовий рік у Харкові

look Від недавного часу Жданов ліпить про настаящаго палітіка і правєльні решенія зєлєнскаго і те як він його підтримує. А сталося це невдовзі після того, як той же жданов дозволив собі пару раз обуритися розмінування чонгару і ймовірною причетністю до цього нинішньоі влади



Сходинки в Осінь..

3

Коментарі

13.09.22, 13:19

Да я згідний з вадимом чорнобублик, зЄ вже зай..в!!

А поганому сивому баризі