хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Часопис Перемоги

  • 31.08.22, 23:29








chih Ні, зеботи подоляка не країна. Це гниди в інформаційному полі України. Ми маємо вичистити державу від єрмаківщини


umnik Заяви влади — це набір випадкових слів, сенс яких зводиться до одного: "Так, ми влада, але винні всі, окрім нас. Так якось сталося, але альтернативи нам немає".



Держава — це я. — Людовик XIV
— В. Зеленський
Держава — це моє.




8

Коментарі

Гість: Inna_19

131.08.22, 23:51

    21.09.22, 13:23

    В мене немоє даже нормальних слів тільки не цензурщіна залишилася.

    зЄ довбень, в одному з інтервю сказав що внаселення "..зЄ влада не викликає рвотного рефлексу..." так язгоден, проте що не вкликає рвотного ...., Тому що при порошенку був просто рефлекс з квартале95 , а зараз просто виригати люди нацю владу, ці уй@бки реготтню називають це позитивний знак, не уй@бки!!!!

    Порох натворим стільки стільки, стільки ботоферм аж страшно, які кретикує святу влабу, в мене 2 питання, порошенко з яких пір перестав бути владою?, Чому г+г критикує владу (прошенка) підриваючи наш (український) суверінітет, І що за ху@лопани критикували порошенка в самий важкий час в нашій крайні коли був прошенко привладі? випадково не продажний клоуно-койсько ботоферми?!!!!

      32.09.22, 19:23

      Зе це ворог нашої країни, зе це руйнивник демократії в нашої Україні! Закон про медіа шо просувають зебанда, це ворожий закон для України! Треба вже зруйнувати той мораторій на критику влади, тому що здорова критика буде рятувати країну від зрадників і помилок влади!

        45.09.22, 11:22