хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Часопис Перемоги

  • 30.08.22, 15:35
shock Зеленський прямо говорить, що українці - йобнуті, бо якщо їх попередити про війну, вони самі розвалять країну, без Путіна. Доля правди в цьому є: розвалювати країну українці почали самі в 2019 році. Зеленський на посту президента - яскравий доказ нашої йобнутості.
wakeup Як тільки загострюється ситуація на фронтах, ЗСУ атакують, вилазить завгосп єрмак із анонсами про нібито "гарантії безпеки" Україні. Без конкретики, але із пафосом Троцького. Гарантії безпеки без:
- кордонів України 1991 р.
- членства в НАТО
- демілітаризації рф профанація і PR.
look На Кривоноса за захист аеропорту Жуляни ДБР завело справу, а Верещук за здачу в полон захисників Маріуполя Президент нагороджує орденом! Королівство кривих дзеркал воєнного стану..

umnik В Господар.суді Києва олігарх Коломойський атакує Україну: мафія хоче відібрати у держави Приватбанк, який Бєня обанкротив, що коштувало бюджету 155 млрд. Справа розглядатиметься в закритому режимі. Під час війни удар по країні від бенефіціару буратіна - це загроза нацбезпеці

umnik Голова Одеси Труханов заявив, що хоче компромісних переговорів з рф. Не дивує, чому мер із наративами кремля досі не на підвалі СБУ. Підозрюю, ворожу технологію через місцевих полуколаборантів просовує ОПа єрмака. І таке трапляється кожного разу, коли наші ЗСУ йдуть у наступ.
2-й акт Марлезонського балету:«Труханов заперечив, що хоче переговорів з РФ: будемо боротись до остаточної перемоги» Тепер, щоб зняти всі питання, він має особисто знести пам’ятник Катерині Другій)

Закон об узурпации СМИ ( аналог российского закона, полностью противоречащий требованиям ЕС) и об уголовной ответственности за все, что расходится с позицией власти, принят в первом чтении. Олигархи, русня и Тимошенко додали голоса "слугам"

devil Готуйся зебидло, скоро про Найвеличнішого будеш говорити або зі сльозами радості на очах, або пошепки на кухні
Путін був оголосив денацифікацію України. Так от: - топтатися по прапору це денацифікація
-насмішка над тризубом ,те саме
- вручення українських нагород недостойним , теж воно

-маргіналізація військових звань сучасної української армії , це теж денацифікація. І хто це все робить?



uhmylka Говорят, Наталью Вовк видели несколько раз возле дома Симоньян. Неужели следующая сакральная жертва? Богородица, не подведи!
bravo Крымский мост закрыт на въезд в сторону Симферополя, все полосы работают в сторону Краснодара
uhmylka Знаете ли вы, что за один день под Херсоном было выпущено «жигулей» больше, чем в Тольятти за один год?
В Високопіллі в полон здались 2000 ОРКОВ
shock Арестовичу дали полковника. Через 4 місяці після підполковника. Вчіться, слабаки, як треба служить!

Та русня яка зараз нас не вбиває, почне це робити з часом. Або їх діти, внуки. Це неминуче, це сенс існувння будь-якої русні - вбивати, катувати, захоплювати території. Пам'ятайте про це коли почуєте знов про те що "не всі там однакові". Всі. Однакові.
Лють-це те,що зараз відчувають всі українці.Саме лють робить нас незламними й непереможними.Вони думають,що українців таким чином можна залякати,зломити нашу волю.Але ж ми не росіяни.В цьому їхній путін прорахувався. Ми не одиннарот,ми-нація вільних,сильних людей і ми переможемо

Дивимось у крапку, поміж кольорів. Рахуємо повільно до 20ти. Переводимо очі на стелю. Або на стіну. Милуємось)



7

Коментарі

130.08.22, 19:06

Коли закриють помийку підріоту дЄрьмаку? він вже за@бав, воно сука відкриває тільки рота і смердить на всю країну НАДОВІЧНЕ УВ'ЯЗНЕНЯ!!!!!!

Сука зЄ вже понесло по бездорожю роздаваючи держ нагороди, йо@врот цетж з мого карману будуть цім сука платитикошти, за що?????? Хлопцім з азову і морскім піхотинцім азов сталі душу готовий відати заціх людей не тільки держ нагороди, а отім підарам за що ?!!!! За тещо воно рот вікрило в телу!!!! Сукі на геляку разом вошовом!!!!

    231.08.22, 19:30

    Боже захисти нашу країну від зрадників у владі, і зруйнуй усі їх плани проти українського народу і проти України!