хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Часопис Перемоги

  • 22.08.22, 13:29

angel Чому ЗЕбільшість в Раді відмовляється голосувати за законопроект про заборону УПЦ МП? За які заслуги Зеленський під час війни нагороджував попів МП? Питань багато і всі вони На Часі!
"Вийшло так, як вийшло" - онуфрій виправдовується, що не достатньо підготував грунт для зустрічі орди. "Щоб Бог вас охороняв, усіх, хто перебуває на полі бою" - чекіст в рясі бажає захисту нападникам і вбивцям українців і ставить їх на один рівень із захисниками України!
"Це війна народів, які вийшли з однієї купелі" - ідеологема кремля про адіннарот, через який, по суті, триває війна. МП поширює московські наративи в Україні при підтримці влади Зеленського.

Слуга народу - це як червоні, їм наше українське не потрібно, тому вони віддають, знищують з легкістю
Правий був Юрій..

@AgentGosdepa Згадався якутський майстер, що ліпив з гівна скульптури. Та наше бидло найталановитіше! Зліпили собі з гівна цілого президента та зробило своїм ідолом.
Та не! Не може бути! То ж слуги народу!!uhmylka

look В окупованому Василівському районі Запоріжжя ті, кому окупанти видали аусвайси (т.зв. паспорти т.зв. рф), отримали феєричні "прописки"uhmylka Якутія-Саха, Ростовська обл. дєрєвня типу Задрищінськ, "тмутараканьський" район Свєрдловської обл. і т.п. Свадьба в Маліновкє від рашистів!
…а теперь не могут избавиться

неважливо чим відволікати людей, головне не говорити про про#би влади
wakeup Офіс Президента @APUkraine висловлює співчуття О.Г. Дугіну в зв*язку з втратою доньки,та висловлює підтримку своєму другу та соратнику по боротьбі з режимом путіна.Цитата "Друже,ми зробимо все,щоб твої великі ідеї мали домінантне місце в новій Україні"- спікер офісу О.Арестович






По тв захлебываясь от радости рассказали что дети орков смогут иметь льготы при поступлении в вузы. Вдумайтесь. Орчата будут занимать места более способных детей только потому что их папаша убивал детей в соседней стране.


Вахтанг Кікабідзе придбав для українскої 26-й артиллерійськой бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича мікроавтобус і сухпайки

5

Коментарі

Гість: Inna_19

122.08.22, 13:40

    222.08.22, 14:11Відповідь на 1 від Гість: Inna_19

      322.08.22, 14:11

      Коли вже того дерьмака прибируть від штурмвала? Невже кращебвтік думае що український народ буде це терпити вічно?

        422.08.22, 14:31Відповідь на 3 від Влад Ли

        а як? Ермак тримає за яйця того, хто мусить його прибрати

          522.08.22, 19:30

          Це настільки потрібно бути нахабою і кончиним на зваючи прихильники Порешенка ботами, ці тільки зедебіли можуть слухати цю ху...ню, це настільки потрібно бути умствіно відсталим?!! Ці дебіли не розуміють, якщо декільками кліками сбу зможе вирагувати любого, хто і що робить в інтернеті.

          дЄрьмак до випендрюється
          Слава Україні Героям Слава

            622.08.22, 21:50Відповідь на 5 від ПорохоБот

              723.08.22, 09:05Відповідь на 6 від evgstereo