хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Часопис Перемоги

  • 14.08.22, 17:25
Це твій конституційний обов’язок залишатись на місці під час війни. Пишатись цим – все одне, що пишатись, що ти посцяв не мимо горшику.

Зеленський не брехав! Під контролем філії кремля домовлялись в Омані, розміновували шляхи для окупантів, здав лукашенку вагнерівців, перешкоджав створенню тероборони, знімались клістрони для ППО, відводились війська, проміняли фінансування ЗСУ на крадівництво на дорогах..

Не сплутайте! - піариться Порошенко, а оце..
- Сєрьожа молодець…
Правда можна було б просто показати рації в коробках, але так красивіше і людям було чим зайнятись

umnik С чем у вас ассоциируется ленд-лиз? Лично у меня с победой над фашизмом тех, кому он предоставлен. Моя мечта — дожить и увидеть!
Более пятидесяти колон с техникой зашли на территорию Украины с разных сторон. Колоны с техникой сопровождают военнослужащие НАТО. Намечается большая порка йоёпнутого карлика...



Даю м'якотку від Найєма 2017 рік



Кривий Ріг



Нарешті в школах Києва зникне московітський язик. Говірку підординців не викладатимуть, також суржиком агресора не провадитимуть навчання навіть факультативно. З 1 вересня 2022 р. в державних школах Миколаєва також заборонили використання російського язика.

Просто черговий крінж зеленої влади



6

Коментарі

Гість: Inna_19

114.08.22, 17:31

    214.08.22, 18:34

    Нарадна мудрість каже скажи скім спілкуєся я скажу хто ти, безугла, верещук. Я бхотів щоби ціх сук разом з зЄ в музей києвського сізо довічно не хай там сидять

      314.08.22, 18:39