хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 09.08.22, 16:27

ОпятьЕрмак гадит стране. Томас Фридман в НьюЙоркТаймс опубликовал статью,в которой высказал мнение Госдепа не даватьУкраине денег на восстановление,пока нынешняя власть не уйдет в забвение.Мы остаёмся в нищете, разрухе и прочих прелестях жизни и со старой администрацией Януковича

uhmylka Інсайд: Кілери, які хтіли вбити Резнікова та Буданова виявились кадирівцями, які полювали за Зеленським на шашликах. Їх спільник намагався підірвати міст-метро, а вони не влучили в авто Шефіра. Є пропозиція висунути їх на премію Оскар. Характеристики нададуть продюсери Кварталу

Костін: "Я нікому не дозволю підривати авторитет Генпрокуратури" Звісно, твоя біографія з цим впоралась: людина єрмака, не пройшов фільтр доброчесності на голову САП, після чого ОПа заблокувала конкурс, їздив в окупований Крим, саботував судову реформу, лобіював вибори на ОРДЛо.
А нах%я його ДБР в 2019 році вкрало?


А тепер усе стає на свої місця.Забудьте про петушню у триколорах.Тепер вони популярні укр. блогєри

14 років тому дехто називав нас параноїками, схибленими на русофобії


Депутатка з партії Зеленського Василевська-Смаглюк щиро вважала, що портнов допомагає чинній владі "відновлювати справедливість". Тобто, справи чиновника януковича проти майданівців, Порошенка, інш. патріотів для неї норм. Зараз ця хвойда в ефірі 5-го. Де гігієна?

Шантаж рашки радіацією із Запорізької АЕС триває. Розрахований він, здебільшого, на наріт, який, за задумом кремляді, мав би просити Буратіна припинити війну на кордонах, які склались. Нам же слід терміново змістити акценти від кремлівської загрози
За даними експертів, у випадку аварії на ЗАЕС, найбільшій відсоток смертоносної радіації припаде на Крим, Туреччину, Грецію. Мали б провести кампанію в рейтингових ЗМІ цих країн з роз’ясненням, чим загрожує їм окупація ЗАЕС та поведінка рф.
umnik Також і для кримчан слід провести таку кампанію. Але "нашим" паяцам не до цього – вони відосики пишуть, книжками з промовами барижать та серіали з кілерами режисують.

рф не потрапляє навіть у топ-10 торгових партнерів КНР. У китайському експорті рашка займає лише 2,4%. Навіть у Мексику китайці продають у 1,5 рази більше. Але КНР продовжує скорочувати експорт на рф (мінус 38% за рік)
Тим не менш, на росії підвищать ціни на електроенергію, щоб оплатити вивезення сировини до Китаю.
Розворот сировинного експорту на схід, яким кремль намагався відповісти на санкції Заходу, сплатить російський бізнес і дуже дурне населення.


Как пожрали, русня?


umnik Можно довольно точно предсказать, что у любой страны, обращенной в прошлое и тоскующей по утраченному величию, обязательно будут проблемы в будущем.
1990 год. Чем закончится «спецоперация» ZOV для России

4

Коментарі

19.08.22, 17:55

*ua_fl ag*

    29.08.22, 17:59Відповідь на 1 від Влад Ли

      39.08.22, 18:38

      Всіх вітаю з хорошою новиною, що в криму щось хлАпнуло