хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Часопис Перемоги

  • 06.08.22, 12:51


Це не можуть бути просто збіги. Це командна робота на підрив оборони, та самоорганізацї патріотичної та активної частини населення. Вони отримали цей досвід з майдану 2014. Зробили роботу над помилками. Вони повернулись. І зеленський очолив цей рух.

Війна війною, а помародерити для бабушкі Бє це святе

Залужний не може робити певні речі, бо оточення президента керує його процесами, - Кривонос



Бистро інтегрувать максимуму законодательства укр в законодательства рф. Ти памьятаєш ці турборежими приняття законів в ВР, їх ніхто не читав.. не успевали блядь читати.. я думаю заготовки им уже передавали из рф.

Про ворога на Банковій!Відбулися чергові висери Блазня і його китаЙОзи до"Сі"!БЛАГАЄ про зустріч і "помощь"- схилити"Пу"до"міра"!Свідомо вибрано час белькотіння(після візиту ПЕЛОСІ)!ЦЕ ПЛЮВОК В СТОРОНУ США! А лемент"Хамії"стосовно КПК І "ЗЕЛЬЦМАНІВ"-ПРОСТО ДНО!ПІ@Ц! ВСІМ КОБЗОН!
До Зельцманів!Я Памятаю,як спалювали Партбілети КПСС,Як стояло на Колінах 1+1,як Беркутня каялась по всіх містах України!Їх не вбивали! Причина одна:ЩЕ НЕ БУЛО ОЗЛОБЛЕННЯ ЗЛОЧИНАМИ ЗРАДИ І ВІЙНИ! Ви привели ВІЙНУ І СМЕРТЬ! ВАС БУДУТЬ ВБИВАТИ!Згадаєте мої слова! Біжіть від Зельца!





Кома почалася з 2019 року....

Як вам таке шановне Українство? - Міністр спорту Вадим Гутцайт заявив, що Україна не підтримала заяву 35 країн про відсторонення росіян та білорусів від змагань, оскільки вона передбачає можливість їхніх виступів у нейтральному статусі.

Навіть поверхневе ознайомлення з народною культурою Московії, дозволяє переконатися, що до ХІХ століття такої культури фактично не існувало. Вона була створена «згори», фахівцями певних галузей. Імена цих творців відом

Хрестний хід. ..але спочатку понапивалися всі в зюзю. Мужичьок несе ікону догори ногами


4

Коментарі

16.08.22, 15:30

зЄДебіли -це серьозна організація і не безпечна, вони моють своїх людей всюду

    27.08.22, 09:06

      311.08.22, 12:40

      Зєленісти - латентні кацапи