хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Часопис Перемоги

  • 03.08.22, 13:34


Ліза... Ліза... Боже.. Боже...


shock Порохобати, то є, як виявляється, страшні люди...

А нам своє робити..
look Прочитайте та взнайте про дивосвіт хлопчика від дитинства до преЗЄдєнства...


look Дозвіл на використання зображення давав!? Давав, це ж не горнятка, як у Аристовича.... Це ж достойний приробіток до зарплатні....

У 2020-му Зеленський обіцяє створити мільйон робочих місць. У 2022-му Зеленський, через кишенькове СБУ, закриває ботоферму на мільйон працівників. Скільки ще нам терпіти брехню і свавілля зеленої влади?

Ненсі Пелосі - кінець епохи сцикунів. Кажуть, слідуючий візит пані зробить до Києва...

Здається, потрібно пояснення. Своїм сміливим вчинком Пелосі дискредитувала Зеленського, головний героїчний вчинок якого - не втік. Я не йобнута, щоб шукати миру в очах Сі Цзіньпіна. - Ненсі Пелосі
ua_flag
Не розумію, як Ненсі Пелосі таке вдалося — без піксельного одягу, тактичного взуття, брутальної бороди і брівок будиночком — у рожевому костюмі з намистом?Невже не в бороді справа? То скажіть хтось Зеленському, а то бідося досі не знає.

Відкриваю рубрику 'країна готувалася'




5

Коментарі

Гість: Inna_19

13.08.22, 14:51


Make America Great Again - це не про того плюгавого чмошника, який наш Крим вирішив Путіну подарувати. Це про Ненсі Пелосі. Віктор Литовченко.
Слухаю "Вата ТВ" і Гончаренка, вони стараються настроїть на позитив. Іноді Портникова. Мама слухає Швеца. А Ви що слухаєте?

    23.08.22, 18:13

    Вітьку постійно дивлюся. В нього реально іскромьотний гумор.

      33.08.22, 19:58

        44.08.22, 22:20Відповідь на 1 від Гість: Inna_19

        Слухаю всіх трьох, але Портніков хоч б'є в ціль, стає передбачуванним. Літову (як і Пояркова) дивлюсь традіційно, це як сонце в хату)) Швеца обов'язково, завжди свіжий і цікавий. Гончаренко змушений відписатися, ні не тому, що втратив довіру. Навпаки,- дуже "положительний в кубі". Подання матеріала втомлює.. став "душний"

          Гість: Inna_19

          54.08.22, 22:29Відповідь на 4 від evgstereo

          Зрозуміло. Та вони всі набридають час від часу

            64.08.22, 22:34Відповідь на 1 від Гість: Inna_19

            Рагулівну дивлюсь. Як не любити Таню?Гео Лероса, коли завітає з фронта. Ще обовязково Тараса Черновола, Айдера Муждабаєва, Цибулько і .. відкриття...Віктор Бобиренко
            ще іншіх треба пригадати

              74.08.22, 22:38Відповідь на 2 від bobakot

              Народний гумор Працює в жанрі гротеск

                Гість: Inna_19

                84.08.22, 23:09Відповідь на 6 від evgstereo

                Рагулівна мене занудила, і якісь довгі відео, і чіпляння вже до дрібниць. Чорновола іноді, теж довгувато для мене, але дуже розумно, гени пробились. Муждабаєв сильно сумненький для мене і весь час говорить про свою важку долю (доля важка, але не подобається, коли весь час про це).
                Бобиренко прогляну.
                Ще дивлюсь іноді "хороших рускіх" (ой, не бийте мене) Нєвзорова і Александр Балу. Останній проводить огляд рос пропаганди.
                На Швеця теж збираюсь підсісти.

                  94.08.22, 23:29Відповідь на 8 від Гість: Inna_19

                  Рагулівна робить роботу за багатьох вітчизняних гуманітарієа. Вона згодна, стрім виходить довгий. Тоді вона ріже на шматки по темам і я таке дивлюсь. Невзорова переглядаю, підписаний в телеграм, пильную, поки не схибив. Муждабаєв це ще біль кримсько-татарського народу. Тепер ми поєднані. Вивчив мову за два роки. Хто так ще може?

                    Гість: Inna_19

                    104.08.22, 23:49Відповідь на 9 від evgstereo

                    Нєвзоров іноді мутний типчик (Trust nobody), але і талановитий, сказануть може. Наприклад почав про те, що Овсяннікова "совершила подвіг". Але Овсяннікову і французи розкручують, я їх почитую (Le Monde), бо знаю французьку. То жінка Гордона (вона мені подобається, я вже казала) зразу його на місце поставила. Дресувала його казати "украИнци" а не "укрАинци", бо імперський наголос в нас, важко перевчатись. Цю середу давав інтерв"ю Арестовичу з Фейгіним, пару разів з Латиніною. Я цих всіх типчиків не люблю, м"яко кажучи, то не дивилась.
                    Рагулівну ще гляну.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна