хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Часопис Перемоги

  • 02.08.22, 17:52
Єрмака краще сховайте, а не курс долараumnik
Розставлені ноги як символ періоду правління Зеленського

Клоун Трамп: Україна могла уникнути нападу рф відмовившись від Криму та вступу до НАТО. Коли у рашкованєй нічого не виходить, в бій вступають інформтітушки. Треба ж комусь переконувати суспільство в привабливості капітуляції. У когось ще є сумніви стосовно вербовки рудого утирка?

chih З сьогоднішнього дня славетну армію порохоботів буду називати порохобатами
А ви готові прийняти в свою домівку переселенця? Бо всі програми під керівництвом І. Верещук розраховані на неділю...

girlkiss Замість "попудрити носик" тепер можна говорити "я на хвилинку, мені треба підтримати Олену Зеленську".
Щоразу, сідаючи на унітаз, ви підтримуєте Олену Зеленську — хочете ви цього, чи ні. Папа Римський і Єлизавета ІІ щодня підтримують Олену Зеленську. Просто зараз сотні мільйонів людей підтримують Олену Зеленську. Такої підтримки не мала жодна особа в історії. І не матиме.
Якби Зеленський три роки своєї каденції боровся із Путіним, як він бореться із Порошенком, то першій леді не довелося би розставляти ноги.


Це Гайді Клум. Не зрозуміло, чому вона досі принаймні не друга леді України..


Пропагандон марафон Зелемскага вешает про ботов Порошенка. Хотя пропагандон марафон Зелемскага,и ботов находили только у Зелемскага и Йули. Главное не выйти на себя,как в случае с Баклановым

umnik 3,5роки Зеленський є Президентом, і весь цей час «винний» у всіх його провалах Порошенко. Навіть війна і реальна загроза зникнення України, не вбила в Зеленському потужні комплекси лицемірства і меншовартості і не змусила до внутрішнього об’єднання перед обличчям справжнього ворога
Це про нас?uhmylka


shock Альо, всі на місці?! А то тут кажуть,шо когось ліквідувало сбу?


lol На болотах импортозамещают не только товары, но и "мужское" население


Обсуждали вопрос — почему Путин еще жив, несмотря на то, что его авантюры обошлись миру в десятки тысяч погибших, миллионы беженцев и триллионы долларов убытков. Выскажу свою точку зрения

Представьте, что вы воюете с Империей Зла, которой руководит очень недалекий диктатор, расставивший на все посты своих руководителей не по принципу их эффективности, а исключительно по личной преданности. На каждого из них есть по чемодану компромата, каждый ворует из бюджета миллиардами. У Империи Зла отсутствует обратная связь, нет тормозов и заднего хода. Все, что умеет диктатор — закручивать гайки и давить на газ. Экономика империи крайне неэффективна и все важнейшие решения принимаются одним человеком — мнительным, трусливым, бездарным и очень ограниченным. И вот у вас появился шанс взорвать этого диктатора. Воспользуетесь ли вы этим шансом? Думаю, что нет.
     Войны это не остановит, а вот к серьезным реформам в Империи Зла может привести. Если преемник проведет реформы в экономике, заменит холуев профессионалами, сократит коррупцию и воровство, то Империя Зла станет только сильнее. А вам это надо?
   Говорят, что в середине войны у английских спецслужб появилась реальная возможность устранить Гитлера. Но от нее отказались, так как решили, что это сделает нацистскую Германию только сильнее — решения начнут принимать профессионалы. А это может продлить войну еще на несколько лет

umnik Вся история Путина — история старухи из сказки про рыбака и рыбку.
Украл миллион — сошло с рук. Украл миллиард — сошло с рук. Решил украсть триллион.
Украл часть Грузии — сошло с рук. Украл часть Украины — сошло с рук. Решил украсть всю Украину.
Убил одного человека — сошло с рук. Убил тысячу человек — сошло с рук. Решил убить миллион.
Но даже эта сказка уже заканчивается. И в ней не будет «и жили они долго и счастливо». А будет старое корыто.     ....С цементом.


Сергей Шнуров уехал из России вместе с молодой женой Как из жопы вылез глист и полез в Европуuhmylka


6

Коментарі

12.08.22, 19:03

    22.08.22, 22:08

      33.08.22, 18:36

      Люди хвате дебільну курку зЄлЄну обговорувати, дура вона залишаєть дурою, хай сука здохне разом своїми вилупками!!! дєрьмак зЄ дуру використовує щоби відволікти увагу.
      Я не міг зрозуміти чому зЄ дав тихенько громодянство пітуху невзорову, почитав і подивися відео та спробував проаналізути ця гниду, зрозумів що ця москальська сука помогає зЄ стати ( гетьмано царем) вЄліким пЄлководцем і розігрують відволікають від зраду яку уже пробують закріпити, ми не обговорюємо як підписали хлібні кораблі і тепер ці кораблі потехеньку хочуть пускати з миколаєва, запитання, а що не хватає 3 портів в одесі, щоби вивести збіжя?
      Короче гнида зЄ вірніше дЄрьмак повність захоплю владу, в Україну перетворють на белорусію!!

        47.08.22, 21:56