хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 31.07.22, 10:44
Для декого завтра не настає, що б воно настало для нас. Не забуваймо про це.

umnik Економіку знищив,оборонку знищив,вагнерів злив,південь злив під холодець і горілку,масові вбивства,долар по.. Таке враження,що його готував до війни сам Кожухетич,а не тільки Бєня з Портновим Країна непуганих суіцидників.
chih Єрмак перший у світі завгосп президинта країни у кого є держохорона. До речи за наши з вами податки.

look Ви не повірите, але нашу ракетну програму саботував...саботував...саботував - ПОРОШЕНКО!!! Таке враження ніби я десь в дурці живу і щодня привозять нових пацієнтів з народу
Україна ще довго буде відхаркувати кровью ЗЕленського..

Ви його здали ще до вторгнення..разом з Азовцями..разом з Херсоном. «Зійтися десь посередині», то було гасло слуг..слуг пуйла.

Reuters: Россия готовила агентов для захвата ЧАЭС, подкупала в Чернобыле чиновников. Когда глава СБУ - херзнаеткто, шеф внутренней безопасности СБУ - крот ФСБ, Офис президента и Слуги народа - инфантилы, у которых "нет денег" на ВСУ, то потери Украины в войне - закономерность.

Вонючий фейсбук банит аккаунты вот за это фото. Вонючему фейсбуку очень не нравится то, что кровавого тирана поймали и недостаточно вежливо держат за шиворот. Ну а путинская пропаганда, направленная на уничтожение Украины, вонючий фейсбук полностью устраивает.


Нарешті, флеш-моб «розсунь ширше ноги» офіційно оголошений серед журнашлюх.
— Кого фоткаємо: Олену чи Єрмака? 
— Звичайно, Єрмака, — відповів Зе і відразу отримав лєща від керівника офісу: 
— Ти так всю кантору спаліш, дєбіл! Так Олена Зе потрапила на обкладинку Vogue.
wakeup Так, мені не подобається, що перша леді просить зброю в Конгресі та журналі Vogue. Бо це доказ абсолютної некомпетентності зе-влади зрадників, яким Захід не довіряє. Хто дасть зброю владі, яка за три роки легалізувала цілу армію російських шпигунів і досі захищає Єрмака?

uhmylka Мінцифри підрахувало, що за час флешмобу на підтримку Олени Зеленської загальна відстань розставлених ніг сягнула понад 150 км. Це більше, ніж відстань від Києва до Житомира, — відзначили фахівці міністерства
Переможцем у флешмобі з розставляння ніг на підтримку влади визнано Сергія Лещенка. Прихильниці Зеленської не хочуть підтримати НБУ і завалити свої табло?
girlkiss Усі ці дівчата, які останні кілька днів підтримували Зеленську фотографіями з розставленими ногами - вам, блядь, серйозно нема більше кого підтримувати? Ви остаточно їбанулися? Ви реально аж настільки тупі?

— Мета фотосесії Зеленської — відволікти Захід від муток Єрмака. 
— А чому лише Захід? 
 — Бо в Офісі Президента переконані, що Україна проблему Єрмака переросла.
drink Олена Зеленська подякувала всім дівчатам, які доєдналися до флешмобу і пообіцяла в майбутніх фотосесіях розставляти ноги ще ширше.

— Миколо, навіщо ти робиш селфі на фоні палаючої хати? Ти з глузду з'їхав? — Це селфі не для вас, воно розраховано на аудиторію пожежних. Хочу привернути їхню увагу до проблеми пожежі в моїй хаті.

umnik Хочу, щоби коли Зеленський потрапить до пекла, йому цілодобово крутили його йобані звернення і не можна було ані заплющити очі, ані затулити вуха! А Арестовичу - його


uhmylka Люди, які виступають за збереження Льва Толстого в шкільній програмі, навіть не здогадуються, що в романі "Війна та мир" немає персонажа "порутчік Ржевскій".

Ось так виглядала Росія за рік до появи Путіна на троні

Покадровий запуск Джавеліна

Пес Патрон бажає всім спокійної ночі!

5

Коментарі

Гість: Inna_19

131.07.22, 11:00

    231.07.22, 11:52

      331.07.22, 13:32

      З бірочкою прикол
      Виробнику теж

        431.07.22, 14:06

          52.08.22, 20:45