хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 30.07.22, 14:04


Вчорашній день вивернув наші душі. Вічна і світла пам'ять загиблим Воїнам!


1. Зеленський: "Світ дав можливість з'явитися агресору путіну" Насправді, Вова, апетити агресора зростали на поведінці п’ятої колони в Україні: на клоуні, який на підмостках москви навколішки просив путіна: "Забєрітє мєня отсюда", паяці, що вів бізнес всі роки війни на москві...
2. ...виступав перед колаборантами, чия дружина постила переміщення ЗСУ, жартував "російскіє войска просто атадвігают граніцу нємножко впєрєд", "сеньйор голодомор, термос", бачив в очах путіна мир та запевняв в Мюнхені, що "російскій народ нє пайдьот вайной протів украінского".

Як там сказав про неї Мілованов? «Брехлива цинічна політична тварина»…

1. Обстріл росіянами колонії в окупованій Оленівці та цинічна спроба москви звинуватили у власному злочині ЗСУ - старий ординський прийом. Бандюги нквд переодягались у форму УПА і творили страшні злочині під виглядом бандерівців.
2. срср звинувачував німців у підриві Хрещатику, Печерської лаври, ДніпроГЕСу. Проте архіви виявили брехню - злочини коїли росіяни. Бо московіти - біси. Їх "батько диявол... Він був душогуб споконвіку... Як говорить неправду, то говорить зо свого" (с)


ТСН - Директор частного детского сада в Ирпене, подозреваемая в сдаче позиций ВСУ за обещание от россиян должности министра образования на оккупированной Украине, выпущена под залог полмиллиона гривен.

Про-бл%дь, яка "евакуювала" азовців, далі буде займатись евакуацією. А шоб ви там повиздихали всі.

angryЗеля, ми не проплачені, ми ненавидимо тебе безплатно
umnik Коли в Притули попросили чеків, він рєзко вийшов з емоційним виступом про Порошенко припини свої ботоферми. Знав би Сергій, що ми цю схему ще з лєдокаїном розжували та висрали. Видно, що не твіторський

Ви ще хочете дітей в школу відправлять? У мене таке враження що оманські домовились про всебічну співпрацю по винищенню українців.Одні залізом - інші саботажем в тилу.

look Директора сафари-парка «Тайган» Олега Зубкова в Крыму приговорили к 2 годам и 3 месяцам колонии общего режима из-за инцидента. Что с ебалом олежка? А помнишь как ты оккупантов с цветами встречал?




6

Коментарі

130.07.22, 14:42

А чего цей Саша Трухин вообще до сіх пір у депутатах, чому его звідти досі не викинули у смітьевий бак? А Спартс красавіца, респект їй і уважуха! Вона патриот нашей країни!

    Гість: Inna_19

    230.07.22, 14:43

      330.07.22, 15:00Відповідь на 1 від Влад Ли

        430.07.22, 18:08

        Я памятаю при порошенку зусіх гаджетів і утюгів 1+1 кричали, де бомбосховища, чому не ремонтують бомб.., вкрав порошенко всі грощі на бомбо..., Щас тишина!!!!! мене вбила новина, що влада зЄ про інспектували бомбосховища які збудовані при петі, а на запитання, де бомбос... ,які збудована при зЄ? Тупішой відповіді не бучив, будуємо!!
        Суки щош ви доцього робили на крадівні цтві намивали зелені рудлі з рашкою! Підараси!!!!!!

          530.07.22, 19:34

            631.07.22, 09:49Відповідь на 4 від ПорохоБот

            так, вони підари. В поганому сесі

              731.07.22, 11:13Відповідь на 6 від evgstereo

              Слово погано це м'якокажучи!

                81.08.22, 03:21

                А чого Труха не на зоні????