хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 29.07.22, 19:52
Ну шо зескот! Ви усвідомили, що пройоб теріторій це тиждень, а повернення це надскладна задача для якої ми досі не маємо достатніх засобів і несемо безперервні втрати? Зрозуміли ціну шашликів довбойоби?

uhmylka lol Будь ласка тільки ви не пишіть нічого поганого про Білорусь у соціальну мережу твіттер а то білоруси знов образяться і перестануть нас підтримувати зі зйомної квартири в Вільнюсі
Тупорилі та наївні телята,віддаючи останнє "набайрактари" не відбивали дупля що донатять на бігборди притулі. Мабуть буду колекціонувати бігборди притули розставлені по місту. А я негідник такий ще питав де чеки з пожертв. А воно он що.

umnik Выходит так, что сегодня орки привели в исполнение свое обещание не выпустить ни одного азовцв живым. 40 пленных было казнено. У меня уже нет никаких эмоций и слов.Зелёные - это ваша работа. Вы твари.
Щось мені підказує, що орки вбили наших хлопців раніше, а зараз, у такий спосіб приховують цей злочин. Якщо тіла не будуть видані Україні, то це так і є.wakeup

Де той довбаний єрмаківський омбудсмен? Мекни вже щось, амебо!
uhmylkaТре срочна влаштувати флешмоб з роздвинутими булками "я тобі не порохобот"

look Розповідайте мені скільки завгодно про фахвість і досвід Кулеби, але коли його ротом говорить Ярмак, це огидно.
Туреччина вважає, що зернова угода може привести Росію та Україну до діалогу, - Кулеба

Ксения Собчак поддержала украинский флешмоб в защиту Елены Зеленской от грязных инсенуаций наймитов-порохоботовgirlkiss

look В окупованому Херсоні русня припинила постачання препаратів для гемодіалізу, посилаючись на зруйновані мости. Але, ліву горілку з Криму по понтонному мосту везуть. Животні
За підтримки зеленого зезідента, программа Zелене н@єб@лово! У херсонскій (під орками з лютого) та чернігівської (у замінованих лісах) було висаджено 13,6 млн саженців дерев.
, тортури, вбивство полонених українських військових російськими душогубами - новий доказ того, що ідеологія «русского міра» повинна бути заборонена, як заборонені нацизм і більшовизм. На рашизм чекає міжнародний суд в Гаазі та новий Нюрнберг! Зло має бути осуджене!

- За Порошенка Нафтогаз вийшов у прибутки, а за Зеленського дійшов до дефолту... - Ви забули!? За Порошенка не було повномасштабної війни! - Дякую, правильне зауваження. ...І за Порошенка не було повномасштабної війни.


Человек упал со стула
И лежит себе с трудом,
Все вокруг ему постыло –
Мир, семья и отчий дом.

Он лежит себе как падла,
Как последнее говно,
Все вокруг ему обрыдло,
Все равно ему давно.

Все ему по барабану,
Кроме выпить да поссать.
Как с такими Украину
От нацистов нам спасать?      (с) Игорь Иртеньев



5

Коментарі

Гість: Inna_19

129.07.22, 20:54

    230.07.22, 15:28

    Що собЫщАк виконує деверсійні вказівки пуйла? Не хай за своїх громадян підтимую які живуть на межі бідності і різні флеш моб... себі робить, а то сука яка робила вигляд до сьогодя що не чого не розуміє, що робиться в Україні, а тепер пердить на порошка, не хай пуйла критикує і робить там різні моби...., Ми живемо всвоїй крайні і маємо права кретикувати свою владу, а хто так бЫщак?!!! На хуй соб....!