хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 29.07.22, 13:23

Ще за часів Скоропадського почали здавати Херсон, так. Але здав Херсон чомусь таки не Сивий. Як так вийшло, що за паганого Сивого відбили 2/3 захопленого руснею, а за хорошого Зеленського все проїбали? Прокиньтесь дебіли, в країні вже три роки президент інший, ви обісрались.
А як співав

Любителі ze, вам ще нормально?


umnik Уважно стежте за вашим президентом і його посіпаками. Дивіть, щоб ваше "не на часі" не коштувало нам держави. Можна одночасно і відвойовувати країну, і контролювати владу. Це не складно, якщо головна мета УКРАЇНА
Уже ніхто не приховує руку єрмака в сраці@ZelenskyyUa

Відео з жорстокими тортурами українського військового потрапило до трендів Reddit Іноземні користувачі ресурсу відверто шоковані побаченим та вимагають збільшення військової допомоги Україні. Лють помножена на біль - це наша душа зараз


У них все стабільно


umnik Нешановні їблоруси,які ниють,що вони в окупації, тут Кант колись явно про вас сказав: «Тот,кто становится пресмыкающимся червём, может ли потом жаловаться,что его раздавили?»
Таки сдєлалі



Михайло Дмитренко. 1933.

3

Коментарі

129.07.22, 16:28

    229.07.22, 18:45

    Дяка автору і
    А коминтувати без брані не моживо дій нашой влади,
    потрібно починати поки, поки що через соц мережі закликати руку яку засунуту через дупу балакаючой голові, щоби ці рука ішла нах..., Чи туди кудипішов корабели москальський.

      Гість: Inna_19

      329.07.22, 19:15