хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 28.07.22, 19:11
Враження, наче коломойша передав в управління боневтіком, фсбшному єрмаку

look Скажіть навіщо вмирали молоді люди з небесної сотні, якщо мутний нарід приводить до влади рашиських кротів і авторитаризм?
chih А чи не хотів би зєлєнскій, для пришвидшення поставок зброї, прибрати єрмака? Бо від цього залежить деокупація півдня. Чи він і надалі буде грати на руку окупанту?


umnik Треба було фотографувати, як Зеленська готує обіди в центрі для біженців. Як плете маскувальні сітки, чи відвозить на фронт куплені Кварталом безпілотники. Чи як доглядає в лікарні за нашими пораненими. Піздьож має бути тотальним, а не ось ці полумєри на фоні пройобаної Мрії.
uhmylka — Миколо, навіщо ти робиш селфі на фоні палаючої хати? Ти з глузду з'їхав? — Це селфі не для вас, воно розраховано на аудиторію пожежних. Хочу привернути їхню увагу до проблеми пожежі в моїй хаті
Ми охреніємо... але трохи пізніше, коли про все дізнаємось..

Зовіть Третьякову - хай їм якийсь закон придумає - бо вони ще podmig розмножатись почнуть


Симетрично? Так знов не візьмуть же ж

Брати Капранови Росія програла Першу світову через масове дезертирство. Росія допустила Рейх до Москви через масове дезертирство у Другій світовій. Росія програла Афганістан через масове ухиляння і саботаж. Отже ми виграємо, коли в них почнеться масове дезертирство та ухиляння


angry Четверть территории оккупированы, остальная под обстрелами, целые города разрушены, сотни тысяч погибших, миллионы беженцев, экономике пда, и это прямой результат оманских соглашений и трех лет ослабления страны и армии. Но это все равно их "лучший выбор в жизни"...бля!!

«Представники адміністрації Байдена сьогодні на закритому брифінгу заявили законодавцям Палати представників, що під час війни в Україні було вбито або поранено понад 75 000 росіян», – написав журналіст CNN Маршал Коен


С 1 августа,Арселор Миттал закрывается. Зелемскай доцарювався. Последний раз такое было в 1941

запоріжжя тримається лише на зраді


4

Коментарі

128.07.22, 20:05

Треба щоби наша оппозиция вже зняла мораторій на критику влади, і почала контролювати і висвітлювати всі дії нашой влади, як це роблять у всіх демократичних країнах...я надіюсь ми е ще демократична країна?Для чого він вообще шов у владу, раз він не може чути у свій адрес адекватну критику? А також треба повернути у мережу цифрового телебачення Т-2 телеканали ЕСПРЕСО,ПРЯМИЙ І ПЯТИЙ,щоби вони висвітлювали для українців всі дії влади?

    229.07.22, 13:34

    Я сам з херсонської обл. Каховсь.. р-н ще більше нешавижу суче зелнське отродя, яке далі пиз..ь замість того щоби визнати свої помилки звирнутися до профісіоналів, а вони далі починають зливати україну, аріГамі абрамовичу, підписали дурЕцкий не хлібне перемиря, амерекан харкають влеце і кажуть що це божя зЄ роса.
    Гниби москальскі!

      330.07.22, 21:38

      Головний Єрмак країни.
      У нього працює боневтік