хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 27.07.22, 12:02

Все утверждают, что путинский режим падет, когда Путин проиграет Украине войну. Саддам Хусейн проиграл войну Кувейту, но никто в Ираке об этом так и не узнал. Повесили Хусейна в 2006. А до этого в Ираке ежегодно праздновали победу над Кувейтом. Узнают ли в РФ о победе Украины?

Сумний старий клоун: Путін сьогодні на нараді в Кремлі. Якось після Тегерану сильно поменшало оптимізму на обличчі. Відчуває наближення держака від лопати?

lol МИД РФ заключил с каннибалами Папуа-Новой Гвинеи договор о взаимном непоедании. На месте каннибалов я бы всё-таки россиянам верить не стала

- А за Порошенка Навтогаз був прибутковим.
- Та шо ви все зі своїм Порохом! От він, к прімєру, вміє х..єм на роялі грати?



Збережу, а через шість тижнів нагадаюuhmylka

Та головне тут в кінці. Про допомогу)) перед цим емоційний бред. Працює по технології ломів


umnik Зате при Зеленському в Україні вперше після Януковича з'явилася стабільність. Стабільно завтра буде гірше ніж сьогодні.
look Свідки "мінських угод" вперто не помічають "зернових угод" і послідуючими за ними ракетними обстрілами порта одеси, та частковим зняттям санкцій з РФ... Сплять напевно... Люди для яких "Ліпецк" - це вселенське зло, а Татаров, Портнов, Єрмак та інші - це "нічого страшного най буде" - одні й ті ж самі люди.

"Російські ліберали мають відмовитися від збереження Російської імперії", - Ахмед Закаєв


Компания Tetra Pak объявила об уходе из России


Майже всі наші політики тримали нас за дурнів, не зміцнювали обороноздатність, не будували сильну європейську країну з міцною економікою, а грабували, грабували, грабували, співпрацювали з Росією а нам брехали, брехали і юродствували

У Києві на Контрактовій площі вишикувались у чергу, щоб сфотографуватись з Олексієм Арестовичемє . Тупі русняві самки хочуть дітей від путіна , а наші самки певне б на камеру ...... Арестовичу . Дно!!!


Блядський Хогвардс..і дебіли.

4

Коментарі

127.07.22, 12:42

    227.07.22, 14:25

    Сьогодні вирішив послухати прецедента, просто оху... що воно несе, він розповідає про тещо ми відповімо за бомбування одеси. В мене винекло запитання, а що ми цього не повині робити чи не хлібне перемиря підписане в дЕмбулі (белорусі2)у нас закінчелося?
    Всіх пречепніх у підписані нЕ хлібну перемиря, а передишка москалям, це потрібно так називати, пожитеве і не просто в камері тримати, а пожитеві громадські роботи і кормити так як вони зробили із слів малюські харчову реформу у вязницях, головне розірвати всі тідоговори.

      327.07.22, 15:12

        427.07.22, 19:45

          Гість: Inna_19

          527.07.22, 20:53

            628.07.22, 11:59Відповідь на 2 від ПорохоБот

            Ні-ні...це без мене
            оточення Зе розірвати і вся логіка в сравах під час війни повернеться

              728.07.22, 14:34Відповідь на 6 від evgstereo

              Давйте будемо прагматичні як культурні люди, зЄ суки здохну і це буде за щастя, пожитеві громадські роботи і всі гроші відбирати та вилачувати загиблим.
              Бо в землі вони, зЄ суки, будуть смердіти, а якщо будуть працвати як раби інші бажаючи подумають 100-в чи потрібно іти до влади для того щоби красти.