хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Часопис Перемоги

  • 25.07.22, 17:21
Володимир #Zеленський департував 500 000 українських дітей



shock На рахунках лежало 600 млн , що за курсом 29.25 складало 20 512 820 $. Якщо на рахунках продовжують лежати 600 млн, сьогодні це вже 16 406 890 $. Тобто Притула вже просрав 4 мільйона долларів. Це приблизно 200 позашляховиків для ВСУ. Кароший малтчик!
umnik 1. Собираем 600 лямов грн донатов "на Байрактары"
2. Конвертим по курсу 29
3. Турки байрактары дарят
4. Говорим быдлу, что собранное передадим в МО
5. Конвертим доляры обратно по курсу 36
6. Переводим в МО 600 лямов грн
7. К рукам прилипает 150 лямов грн ГЕНИАЛЬНО, бл..дь.

wakeup Якийсь дивний збіг. Беня віджав у держави гроші і тут хоп і вже не громадянин її.

Найлегче дають обіцянки ті, хто не збирається їх виконувати. Хто вправі сьогодні дати таку обіцянку?

umnik ДеБеРе - порушує справу за контрнаступ ЗСУ в 2014-му! Тобто генерали не згідні стояти під обстрілами кацапів три місяці, а тому їх треба відсторонити, і відповідно розвалити не тільки наступальні плани, а взагалі увесь командний склад ЗСУ! Бо шось задохуя добре воюють!

Ітогі падвєдьом? 1. Південь готували до здачі 3 роки! Розмінували все що можна. При наступі 24.02 -навіть не пробували щось протиставити - тупо вивели всі силові структури! 2. Воду в Крим дали. 3. Від компенсації за анексію АРК в розмірі 150+ ярдів - відмовились!
4. Майже пів року зеблядва придумувала як припинити постачання зброї від союзників - і знайшла спосіб! Тупо передала всю владу в державі завгоспу з поганялом Козирь! Він же ФСБшний йобаний "штірліц"! 5. Підписавши якусь дику хуєту про "хлібне перемир'я" - дефакто

Когда представитель роиси на Банковой узнает о поставках оружия раньше, чем в ВСУ. У кого то ещё есть вопросы, почему поставки тормозят и будут тормозить дальше?

shock Чому не виконано наказ головнокомандувача Зілємскага звільнити Херсон? Шо за самоуправство і саботаж?

look Економіці п...да. Зараз всі запаси продадуть, а потім ху%к і ніхто не винний, нікого немає. І тільки труси лєнки на дверях висять. З деякою насолодою спостерігаю як зєля трахає зелебобів, заганяючи їх в клоунське віддзеркалення кацапстану

Не перепутайте.
В 2014 Порошенко дал команду отойти от Донецка что бы сдать Донецк русне. В 2022 Зеля дал команду отойти от Северодонецка и Лисичанска что бы не потерять жизни сотен военных. Так и формируется общественное мнение. Шлите донаты Притуле, нет доната - нет победы


Для розуміння який дегенерат в нас рулить економікою:

Місце битв Першої світової війни через 100 років. Важко уявити як буде виглядати Українська земля через століття.

«А время-оно не лечит.Оно не заштопывает раны, оно просто закрывает их сверху марлевой повязкой новых впечатлений,новых ощущений,жизненного опыта.И иногда,зацепившись за что-то,эта повязка слетает,и свежий воздух попадает в рану,даря ей новую боль и новую жизнь» Эрих Мария Ремарк

Скрєпность цього фото зашкаліваєт
Идут сдавать сына на Жигули

3

Коментарі

125.07.22, 18:59

Українська влада повинна захищати інтереси Українського народу а не свої,вона повинна негайно розірвати договір з Туреччиною і О.О.Н.,які не дають ніяких гарантій.. і вивозити зерно через Румунію і Польщу, як радили наші істинні союзники Сполучені Штати і Великобританія!Тому що еслі вона не розірве цей договір, то тут буде шо то темне (троянскій кінь)ілі шо вони там ещё понапридумали?

    225.07.22, 19:26

    Потрібно щоби дєрмака татарова і всіх отіх дебілів які підписали ху..ві хлібне перемиря кинули в києвське сізо, а не хай проукрайнська ..... опозиція натягне наруку зЄбіла, як на рисунку, і нехай правельно веде державу до перемоги!!!!
    Тримай ПОРОХ сухим!!!!!!
    А той хто натягне зЄбіла на свою руку за шкоду для здоровя цієї людини потрібно хорошу медичну допомогу і хорошу зарплату бо вимазатися цім гмном це коштуватеме дорого!!!)))

      Гість: Inna_19

      325.07.22, 19:33

        425.07.22, 22:30Відповідь на 1 від Влад Ли

        Так!

          527.07.22, 04:01

          Дєрьмака-Татарова до кобзона